Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol

Celebració del primer Fòrum del Transport

21 de juliol de 2009El passat dilluns 20 de juliol es va celebrar el primer Fòrum del Transport de Palau-solità i Plegamans, que va aplegar una trentena de persones. El Fòrum del Transport ha tingut lloc per tal de donar a conèixer a la població els detalls del projecte d'implantació d'una nova línia de bus urbà al municipi. Tot i així, l'acte també va servir per informar sobre tots aquells projectes que té en marxa l'Ajuntament i que tenen a veure amb la mobilitat i l'accessibilitat dins el poble.

 

Aquest acte és el darrer d'un seguit de trobades que l'Ajuntament ha promogut per consensuar el traçat, els horaris i altres aspectes de la nova línia de bus urbà que és previst que comenci a funcionar el proper setembre. Així doncs, un cop acabat aquest procés participatiu, es recolliran tots els suggeriments i s'estudiaran per tal d'incloure'ls dins el projecte final.

Tant l'Alcaldessa, Mercè Pla, com el regidor de Transport i Urbanisme, Josep M. Serraviñals, van ser els encarregats d'exposar el projecte i donar resposta a les preguntes i comentaris realitzades per part dels assistents.

 

Des de fa unes setmanes l'Ajuntament ha posat en funcionament un espai web (www.palautransport.com) on s'hi poden trobar aquelles informacions relacionades amb el transport i la mobilitat del municipi i, en especial, els detalls del projecte de la nova línia de bus urbà.


Imatges relacionades

  • Mercè Pla i Josep M. Serraviñals amb els assistents, a l'Auditori de Can Cortès

    Mercè Pla i Josep M. Serraviñals amb els assistents, a l'Auditori de Can Cortès

  • Fòrum Transport

    Fòrum Transport