Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 20 de setembre

Es presenta la nova línia de Bus Urbà

26 d'agost de 2009El proper divendres 28 d'agost, l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans farà l'acte de presentació del recorregut de la nova línia de bus urbana que es posarà en marxa oficialment a partir del proper 7 de setembre.

 

A les 11 del matí de divendres, aquelles persones que vulguin podran fer el recorregut de línia urbana que donarà servei als diferents barris del municipi. Com ja es va fer l'any passat, al llarg de tot el matí es faran diversos recorreguts per ensenyar el nou traçat i les diferents parades. L'autobús sortirà de Can Cortès i es desplaçarà pels barris de Sagrera, Can Riera, Can Duran-Montjuic entre d'altres barris de Palau-solità i Plegamans. Durant tots els dies de Festa Major a les tardes, un autobús anirà fent el recorregut contínuament i gratuïtament.

 

No serà fins el proper 7 de setembre que el nou servei entrarà en funcionament. Concretament es crearà un nou servei amb 13 expedicions de dilluns a divendres feiners excepte el mes d'agost més 3 expedicions en els dies lectius del calendari escolar, que donen servei als diferents barris del municipi i permeten la connexió amb el servei de bus interurbà entre Palau-solità i Plegamans i la ciutat de Barcelona.

 

Aquestes actuacions s'inclouen en el marc de les mesures de potenciació i millora de la xarxa de transport públic de viatgers i del Pla de Transport de viatgers de Catalunya 2008-2012. “Amb aquest nou servei donem resposta a una demanda molt important feta per part de la ciutadania. Per l'equip de govern és bàsic que totes les persones que viuen al municipi es puguin desplaçar lliurament amb transport públic per tot el municipi” assegurava l'alcaldessa de Palau-solità i Plegamans Mercè Pla.

 


Imatges relacionades

  • Parada Bus

    Parada Bus