Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimarts, 3 d'agost
    |
  • Imprimeix la pàgina

Una quinzena de persones fan la penúltima excursió del programa ‘Caminar és fer salut’

26 d'abril de 2013Un grup format per unes 15 persones han culminat avui la penúltima excursió organitzada dins el programa ‘Caminar és fer salut’ que duu a terme l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. Si bé hi havia unes 40 persones inscrites, sembla que les previsions meteorològiques adverses han fet que una part important d’elles hagin desistit fer l’excursió a l’últim moment.

 

El grup de caminants que igualment han decidit gaudir d’un bon passeig han comptat amb la visita de l’Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, i del regidor d’Esports del consistori, Miquel Rovira, que els han desitjat un bon passeig, “i que el temps aguanti”, ha demanat Rovira, com finalment ha estat. Han fet una caminada d’unes dues hores de durada, des del Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor, situat al centre de la vila, fins a Torre Marimon, al terme municipal de Caldes de Montbui, i tornar al punt d’inici. Durant tot el camí han estat acompanyats per voluntaris de Protecció Civil, per donar resposta immediata a qualsevol incident que pugués succeir. L’itinerari que han recorregut avui té com a valor afegit que els excursionistes hagin gaudit de zones amb un alt valor paisatgístic, tot travessant zones agrícoles i boscoses, típiques de la plana vallesana.

 

La propera caminada, l’última d’enguany, se celebra el 31 de maig i anirà des de la plaça de la Vila de Palau-solità i Plegamans fins al barri de Can Falguera, a l’extrem nord del municipi. Per participar-hi cal inscriure’s, trucant al telèfon 93.864.41.77, de dilluns a divendres, de 10 a 14h.


Imatges relacionades

  • Teresa Padrós i Miquel Rovira, amb el grup d'excursionistes

    Teresa Padrós i Miquel Rovira, amb el grup d'excursionistes

  • Els excursionistes enfilen el passeig de la Carrerada cap a Torre Marimon

    Els excursionistes enfilen el passeig de la Carrerada cap a Torre Marimon