Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dijous, 29 de juliol
    |
  • Imprimeix la pàgina

Un grup de palauencs gaudeix a Sitges d'una jornada de vela adaptada

1 d'agost de 2013Un grup format per 14 persones de Palau-solità i Plegamans van gaudir el 25 de juliol d'una jornada de vela adaptada al port d'Aiguadolç, a Sitges, junt amb els seus monitors. Molts dels qui van pujar en una d'aquestes embarcacions són membres de l'Associació de Discapacitats de Palau-solità i Plegamans, ADISPAP.

 

Entre els objectius de la jornada hi ha el fet d'establir contacte amb aquest esport i les sensacions que aporta, aprendre conceptes bàsics d'aquesta pràctica i de les embarcacions que s'utilitzen i, en definitiva, potenciar la comunicació, el treball en equip i el foment de vincles i noves amistats. Tal i com especifiquen els organitzadors d'aquesta activitat, navegar ajuda a la rehabilitació física i beneficia en molts aspectes les persones que ho practiquen. Es tracta, a més a més, d'un esport que no té restriccions pel que fa a l'edat ni al grau de minusvalidesa.

 

En acabar una bona estona de navegació a vela davant la costa de Sitges, els participants van gaudir d'un merescut dinar i d'una visita cultural al port d'Aiguadolç, on van conèixer els oficis del mar, la història del port i el seu entorn ecològic.

 

La jornada de vela ha estat organitzada per la Diputació de Barcelona, en col·laboració amb l'Ajuntament de Sitges, l'Escola de Vela Adaptada i l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, el port d'Aiguadolç de Sitges i el Centre Nàutic Aiguadolç-Vela.

 


Imatges relacionades

  • El grup de palauencs que van gaudir de la vela adaptada a Sitges

    El grup de palauencs que van gaudir de la vela adaptada a Sitges

Enllaços relacionats