Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dijous, 29 de juliol
    |
  • Imprimeix la pàgina

Unes 200 persones participen a la trobada de Caminem Cap als Cent a Palau-solità i Plegamans

28 de novembre de 2013Unes 200 persones van participar ahir al matí a la jornada de Caminem Cap als Cent que es va celebrar a Palau-solità i Plegamans i que va congregar els municipis de Manresa, Esparreguera, Lliçà de Vall i el propi Palau. Els participants van fer un recorregut que combinava pistes forestals i diferents urbanitzacions del municipi. Miquel Rovira, regidor d’Esports, els va acompanyar en l’inici de I’itinerari i fins el bosc de Can Pavana, on van esmorzar abans de fer front als 9 quilòmetres de caminada que els esperaven.

 

En finalitzar, els participants van dinar al Pavelló Municipal Maria Víctor, on l’alcaldessa els va felicitar “pel seu esperit jove” i els va animar a “continuar fent salut caminant cada dia una estona, a més de participar en aquestes trobades”.

 

Cal destacar que els participants en aquesta nova edició de Caminem Cap als Cent (activitat que promou la Diputació de Barcelona), van poder observar la flora i la fauna de la riera, al seu pas pel Gual de St. Roc; i van gaudir de diferents elements tradicionals com el pou i el forn del Mas de Can Pujol Vell, les màquines del camp a la Torre Marimon o l’estil arquitectònic de l’Ermina de Santa Maria de Palau-solità.


Imatges relacionades

  • Imatge de grup de les persones participants

    Imatge de grup de les persones participants

  • L'alcaldessa, Teresa Padrós, va saludar els participants al Pavelló Municipal Maria Víctor

    L'alcaldessa, Teresa Padrós, va saludar els participants al Pavelló Municipal Maria Víctor