Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 19 de setembre
    |
  • Imprimeix la pàgina

L'Ajuntament repara la coberta i renova la façana de l'annex del pavelló d'esports Maria Víctor

17 de gener de 2014S'instal·la, a més a més, una nova font d'aigua potable a l'inici de la Ronda Verda de la Riera de Caldes

 

L'Ajuntament ha engegat els treballs per reparar la coberta de la construcció annexa a la nau est del Pavelló Municipal d'Esports Maria Víctor, la més antiga del complex. A més, s'aprofiten els treballs per reparar i renovar les façanes est –encarada al carrer Folch i Torres- i sud –orientada a una esplanada- d'aquest mateix annex.

 

Tal i com resumeix el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, Miquel Rovira, "és una actuació que va més enllà de l'estètica, perquè la coberta de l'annex estava malmesa i es produïen filtracions a les dependències que conté, que són lavabos i despatxos".

 

Aquestes feines, que tenen un cost aproximat de 17.000€, s'estendran previsiblement durant un mes, en funció de la climatologia. L'actuació obliga a restringir l'aparcament de vehicles al carrer Folch i Torres. Culminarà amb el pintat de nou d'aquestes façanes, cosa que atorgarà unitat cromàtica al conjunt, amb el color gris com a protagonista. Ja es va pintar amb aquesta tonalitat les parets de la nau que visualment es troba per sobre de l'esmentat annex, mentre que aquest encara manté el color groc que lluïa abans aquest conjunt.

 

Nova font

En paral·lel a aquesta actuació, la regidoria d'Esports ha donat llum verda també a la instal·lació d'una nova font d'aigua potable. S'instal·la a l'inici del recorregut de la Ronda Verda de la Riera de Caldes, just al costat de l'Espai Jove l'Escorxador, a tocar del passeig de la Carrerada. "Amb aquesta font donem resposta a la demanda dels usuaris del pavelló d'esports, especialment del Club d'Atlètic Palau-solità i Plegamans", explica Miquel Rovira.El regidor especifica que "es va decidir ubicar-la a l'inici de la Ronda Verda i al costat de l'Escorxador perquè així pot donar servei a moltes més persones".

 

El cost d'instal·lació de la nova font es limita a la compra de la mateixa i del material necessari, perquè les feines d'instal·lació van a càrrec de les Brigades Municipals. Ara bé, és possible que trigui encara un temps en estar operativa perquè sovint les baixes temperatures obliguen a tallar el subministrament d'aigua per evitar que les canonades rebentin per congelació.


Imatges relacionades

  • L'annex de la nau antiga del pavelló, en primer terme i de color groc.

    L'annex de la nau antiga del pavelló, en primer terme i de color groc.

  • La nova font que s'instal·la a l'inici de la Ronda Verda i al costat de l'Escorxador.

    La nova font que s'instal·la a l'inici de la Ronda Verda i al costat de l'Escorxador.