Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 18 de setembre
  |
 • Imprimeix la pàgina

Una quarantena de persones fan la primera excursió del cicle 'Caminar és fer salut'

31 de gener de 2014Unes quaranta persones s'han trobat aquest matí al Pavelló Municipal d'Esports Maria Víctor per fer la primera excursió del cicle 'Caminar és fer salut', que organitza l'Ajuntament i que preveu una passejada al mes per l'entorn del municipi, l'últim divendres dels mesos compresos entre gener i maig. Els Voluntaris de Protecció Civil han acompanyat el grup com a mesura de prevenció i per resoldre qualsevol incidència que es pogués presentar.

 

El grup ha rebut la salutació de la regidora de Gent Gran, Carme Sanz, a la sortida, i del regidor d'Esports, Miquel Rovira, que els esperava al final del circuit. Tots dos han animat el grup a continuar participant d'aquestes caminades, pensades per fer salut, enfortir les relacions socials i conèixer l'entorn rural i els paisatges de Palau-solità i Plegamans.

 

Les persones que estiguin interessades en alguna de les següents excursions han d'inscriure-s'hi prèviament, a la Masia de Can Cortès, de dilluns a divendres, de 10 a 14h (tel.: 93.864.41.77). La durada aproximada de cada passejada és d'entre 2 i 3 hores, incloent-hi una petita pausa per compartir un esmorzar de germanor.

 

L'excursió d'avui començava al pavelló d'esports. Des d'aquí han enfilat el passeig de la Carrerada cap amunt, fins arribar a l'avinguda Catalunya. Des d'allà han superat la pujada del Camí de Can Padró fins arribar al Cementiri de Plegamans, on han pres un camí entre camps i boscos per arribar fins al Castell de Plegamans. Després han continuat passejant per la Serra de Plegamans fins al barri de Can Maiol, on han passat per la Fundació Arqueològica Clos. Des d'aquí han travessat el barri de la Plana de Can Maiol, Can Periquet i Can Llonch fins a la Ronda Verda de la Riera de Caldes. Seguint aquest passeig verd que recorre el marge del riu han arribat al passeig de la Carrerada i al punt d'inici i final de l'excursió, el pavelló d'esports.

 


Imatges relacionades

 • La regidora de Gent Gran va voler saludar el grup abans que comencessin l'excursió.

  La regidora de Gent Gran va voler saludar el grup abans que comencessin l'excursió.

 • Els excursionistes enfilen la Carrerada acompanyats dels voluntaris de Protecció Civil.

  Els excursionistes enfilen la Carrerada acompanyats dels voluntaris de Protecció Civil.

 • Els caminants, a prop del Castell de Plegamans.

  Els caminants, a prop del Castell de Plegamans.

 • El grup, amb el regidor d'Esports, en acabar el passeig.

  El grup, amb el regidor d'Esports, en acabar el passeig.

Documentació adjunta