Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 26 de juliol
  |
 • Imprimeix la pàgina

La gent gran realitza una jornada esportiva a l'aire lliure

15 de maig de 2014Unes 150 persones del col·lectiu de la gent gran han protagonitzat aquest matí una jornada esportiva a l'aire lliure que ha tingut lloc al Camp Municipal de Futbol. Es tracta de les persones que fan esport de forma regular en les Activitats Esportives Municipals. Amb la trobada d'avui han pogut tastar altres activitats respecte a les que fan habitualment, esportives i alhora lúdiques, i trobar-se i interactuar els uns amb els altres.

 

Els han acompanyat l'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, el regidor d'Esports, Miquel Rovira, i la regidora de Gent Gran, Carme Sanz. Tots tres els han felicitat per mantenir una vida tan activa i els han encoratjat a continuar divertint-se fent esport i fent salut. L'Alcaldessa, a més, els ha emplaçat a gaudir de la Festa de la Gent Gran, que se celebra aquest diumenge.

 

Els esportistes han fet avui activitats diverses sota un sol esplèndid. Han fet jocs de bàdminton i d'equilibri amb raquetes i pilotes de tennis. També han realitzat exercicis amb pilotes gegants, una sessió d'aeròbic amb música ben animada i jocs amb unes lones de colors vius amb les quals havien de fer exercicis coordinant-se en grups, tals com fer volar pilotes de plàstic que deixaven caure sobre aquestes lones. Per finalitzar, i abans de recollir tot el material, han tancat la jornada esportiva amb una sessió relaxant de tai-txi.

 


Imatges relacionades

 • Jornadaesportivagentgran lona jocs

  Jornadaesportivagentgran lona jocs

 • Jornadaesportivagentgran sanz padros rovira 2

  Jornadaesportivagentgran sanz padros rovira 2

 • Jornadaesportivagentgran lones pilotes

  Jornadaesportivagentgran lones pilotes

 • Jornadaesportivagentgran equilibri tennis

  Jornadaesportivagentgran equilibri tennis

 • Jornadaesportivagentgran aerobic

  Jornadaesportivagentgran aerobic

 • Jornadaesportivagentgran taitxi

  Jornadaesportivagentgran taitxi