Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol
    |
  • Imprimeix la pàgina

Dilluns comencen les inscripcions per internet per córrer a la 34a Cursa Maria Víctor

18 de juliol de 2014El proper dilluns 21 de juliol s’inicia el període d’inscripcions per internet a la 34a Cursa Maria Víctor de Festa Major, que es celebrarà el diumenge 31 d’agost. El termini d’inscripció per internet és fins el 24 d’agost, i la cursa està limitada a 800 corredors. La inscripció s’ha de realitzar a la pàgina https://www.inscripcions.cat/popularpalauplegamans2014/ .

 

Els corredors que vulguin fer la inscripció de forma presencial, hauran d’esperar fins el 26 d’agost, i tindran de termini fins el 28 d’agost, sempre i quan quedin places lliures. Aquestes inscripcions es realitzaran al Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor (pg. de la Carrerada, 55) de 10 a 13.30h i de 17 a 20h. Cal destacar que no s'admetran inscripcions el mateix dia de la Cursa.

 

En el cas que els corredors siguin menors d’edat, cal presentar el full de consentiment de la mare, pare o tutor/a legal emplenat i signat, que s’haurà de lliurar en el moment de recollir el dorsal. El preu de la cursa (a partir de 13 anys) és de 2.50€. Tant el reglament com el recorregut estan disponibles a la pàgina web municipal www.palauplegamans.cat

 

Pel que fa a la recollida del dorsal (amb xip) i les samarretes, es realitzarà al pavelló d'esports municipal Maria Víctor del 26 al 28 d'agost de 10 a 13.30h i de 17 a 20h o al mateix dia de la cursa de 7 a 8.30 h.del matí. No es donaran dorsals després d'aquesta hora. I la classificació dels corredors és podrà consultar el mateix dia de la cursa als plafons de classificacions i a la pàgina web de l'Ajuntament.

 

 

Caminada Popular de Festa Major

 

A la Cursa Maria Víctor també hi participen les persones que volen fer la Caminada Popular de Festa Major, i que enguany s’ha previst per a un total de 500 participants. En aquest cas, les inscripcions només es podran fer de forma presencial del 25 al 28 d’agost, al Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor, de 10 a 13.30h i de 17 a 20h. A la Caminada Popular tampoc s'admetran inscripcions el mateix dia de la Cursa.

 

I a l’igual que en el cas dels corredors, els participants que són menors d'edat, només s’acceptaran les inscripcions si vénen acompanyats per la mare, el pare o tutor/a legal, i presentant el full de consentiment de la mare, pare o el tutor/a legal emplenat i signat

 

El preu per participar és de 2.50€. Tota la informació relacionada es pot consultar a la pàgina web municipal.


Imatges relacionades

  • Cursa Maria Víctor 2013

    Cursa Maria Víctor 2013

Enllaços relacionats