Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 25 de setembre
  |
 • Imprimeix la pàgina

Toni Bou assoleix un Record Guinness en el XIV Trial Indoor Palau

12 d'octubre de 2014El múltiple campió del món de trial Toni Bou ha establert una nova marca mundial en fer-se amb el Record Guinness de salt en paret vertical. L'ha assolit en el XIV Trial Indoor Palau, que va tenir lloc ahir a la tarda a Palau-solità i Plegamans.

 

El rècord ha estat possible perquè Bou ha aconseguit saltar en vertical, amb la seva moto, 3 metres i 24 centímetres, quan el rècord anterior estava fixat en 3 metres i 20 centímetres. Aquesta marca assolida per Bou i que ja és el nou repte a batre a nivell mundial, és l'alçada màxima que va saltar dins els dos intents oficials a què tenen dret els aspirants a superar aquest rècord. Ara bé, el campió del món va fer altres intents, fora de concurs, amb els quals va saltar fins a 3 metres i 30 centímetres.

 

Toni Bou, a més d'assolir el Record Guinnes, va fer una exhibició de les seves habilitats amb la moto per al nombrós públic que va acudir a veure el XIV Trial Indoor. Grans i petits van poder gaudir d'allò més de l'espectacle, ocupant bona part dels seients d'una instal·lació creada expressament per a la cita i que tenia un aforament per a 2.500 persones. Els assistents no van gaudir només de l'espectacle d'en Toni Bou, sinó que van vibrar de valent amb els equilibris gairebé impossibles dels diversos pilots que es van disputar el trofeu del XIV Trial Indoor Palau, organitzat pel Moto Club Palau.

 

Pol Tarrés es va fer amb la victòria d'aquest torneig, seguit d'Arnau Farré (2n) i Oriol Noguera (3r). A banda dels tres motoristes que van pujar al podi, tres campions més van demostrar la seva destresa amb la moto i el seu esforç per superar els obstacles. Es tracta de Jaime Busto, Miquel Gelabert i Francesc Moret.

 

Els trofeus i premis per als guanyadors van ser lliurats per l'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, Miquel Rovira, el president de l'Associació de Comerciants de Palau-solità i Plegamans, Jordi Bachs, i un membre del Moto Club Palau, Joan Marsal. Tots ells van felicitar Toni Bou i els demés pilots per l'habilitat que els permet fer gestes increïbles amb les motos i per dedicar tant d'esforç i temps a aquesta passió.

 

El XIV Trial Indoor Palau es va poder celebrar finalment ahir a la tarda, després que la pluja hagués obligat a posposar-lo en dues ocasions, ja que inicialment s'havia de celebrar el passat cap de setmana, dins la 33a Fira Palau. La determinació dels organitzadors i dels pilots ha estat absoluta perquè aquest XIV Trial Indoor Palau se celebrés. El Moto Club Palau ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, l'Associació de Comerciants de Palau-solità i Plegamans i Excavacions Marsal per fer realitat aquest XIV Trial Indoor Palau que quedarà registrat al llibre oficial del Guinness World Records.


Imatges relacionades

 • Toni Bou, al XIV Trial Indoor Palau. Imatge extreta de la pàgina de facebook 'Som Palauencs'.

  Toni Bou, al XIV Trial Indoor Palau. Imatge extreta de la pàgina de facebook 'Som Palauencs'.

 • Toni Bou intentant el Record Guinness en paret vertical. Imatge extreta de la pàgina facebook 'Som Palauencs'

  Toni Bou intentant el Record Guinness en paret vertical. Imatge extreta de la pàgina facebook 'Som Palauencs'

 • Toni Bou intentant el Record Guinness en paret vertical. Imatge de Marc Auret.

  Toni Bou intentant el Record Guinness en paret vertical. Imatge de Marc Auret.

 • Els campions del XIV Trial Indoor Palau: Pol Tarrés, Arnau Farré i Oriol Noguera. Imatge extreta de la pàgina facebook 'Som Palauencs'.

  Els campions del XIV Trial Indoor Palau: Pol Tarrés, Arnau Farré i Oriol Noguera. Imatge extreta de la pàgina facebook 'Som Palauencs'.

 • Podi amb els campions del XIV Trial Indoor Palau. Imatge de Meritxell Castells.

  Podi amb els campions del XIV Trial Indoor Palau. Imatge de Meritxell Castells.

 • L'Alcaldessa Teresa Padrós i el regidor Miquel Rovira amb el campió del món Toni Bou. Imatge de David Abascal.

  L'Alcaldessa Teresa Padrós i el regidor Miquel Rovira amb el campió del món Toni Bou. Imatge de David Abascal.

Enllaços relacionats