Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dijous, 29 de juliol
  |
 • Imprimeix la pàgina

El camp de futbol Francesc Serracanta acull la 1a Jornada de Debutants amb 35 equips infantils

19 de maig de 2015El Camp Municipal de Futbol Francesc Serracanta de Palau-solità i Plegamans ha acollit aquest dissabte la 1a Jornada de Debutants, en la que hi han participat 35 equips de jugadors debutants, de quatre i cinc anys d'edat. La jornada, organitzada per la Federació Catalana de Futbol, ha donat a conèixer el nou model de Futbol 5 que s'implantarà en aquesta categoria a partir de la propera temporada. Per posar en pràctica el nou model, es van disputar 55 partits de 20 minuts cadascun. Els nens i les nenes dels diversos equips no sols s'ho van passar d'allò més bé jugant al futbol, sinó que també van poder gaudir dels inflables, jocs i tallers que es van organitzar al camp.

 

El nou model de Futbol 5 s'adequa millor a les mides i necessitats d'aquests infants. Marc Vives, director esportiu de la Federació Catalana de Futbol es mostra satisfet amb el resultat de la jornada en el vídeo que ha elaborat la pròpia federació: "Estem molt contents de reafirmar que creiem que això és el futur d'aquestes categories". "S'ha complert l'objectiu d'experimentar que nens d'aquestes edats estiguin jugant en un terreny de joc amb les dimensions que corresponen, a nivell de pilota, que és de número 3, i sobretot pel resultat de les porteries perquè no hi ha cap tipus de risc i les dimensions són més adaptades al porter i així ell també pot intervenir; de l'altra manera era impossible", concreta Vives.

 

La jornada va comptar amb la presència de l'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, i el regidor d'Esports del consistori, Miquel Rovira. Padrós es mostrava també contenta perquè la federació escollís el municipi i es confessava "impressionada" per la bona organització de l'esdeveniment. Al seu torn, el president del Futbol Club Palau-solità i Plegamans, Francesc Garcia, expressava complaença pel desenvolupament de la jornada: "Ha estat un plaer que la Federació hagi confiat en nosaltres per exemplificar d'una forma molt palpable quines són les mides adequades en aquesta categoria i per fomentar l'esport en aquestes edats".

 

La Federació Catalana de Futbol, que ha organitzat aquesta jornada amb la col·laboració del Club de Futbol Palau-solità i Plegamans i de l'Ajuntament del municipi, va aprofitar l'esdeveniment per fomentar el joc net, el respecte i l'antiviolència, posant l'accent en el fet que no només es tracta de fer esport, sinó també d'educació i de la transmissió de valors.


Imatges relacionades

 • 1ajornadadebutants01 autoria federaciocatalanafutbol 2

  1ajornadadebutants01 autoria federaciocatalanafutbol 2

 • 1ajornadadebutants03 autoria federaciocatalanafutbol

  1ajornadadebutants03 autoria federaciocatalanafutbol

 • 1ajornadadebutants02 autoria federaciocatalanafutbol

  1ajornadadebutants02 autoria federaciocatalanafutbol

Enllaços relacionats