Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol
  |
 • Imprimeix la pàgina

Una multitud surt al carrer per celebrar l'OK Lliga aconseguida per les campiones de l'Hoquei Club

15 de juny de 2015Una autèntica gentada va celebrar ahir al vespre que l'equip Generali HC Palau de Plegamans sigui el campió de l'OK Lliga Femenina, la competició regular d'hoquei patins més important a l'Estat Espanyol. El triomf, aconseguit per primera vegada en la història de l'Hoquei Club, també implica la classificació de l'equip per jugar la Copa d'Europa la temporada que ve.

 

La rua de celebració va començar passades les 20.30h d'ahir diumenge. Una multitud esperava a les campiones i l'equip tècnic de l'equip a les portes del pavelló d'esports. També hi havia preparat un tractor i un carro engalanats amb l'escut i els colors de l'HC Palau de Plegamans, que són el groc i el negre. Primer van aparèixer els jugadors i les jugadores de la resta d'equips del club, que tot patinant van situar-se darrere el tractor per fer d'escortes de les campiones. I tot seguit van esclatar els aplaudiments, en aparèixer les campiones acompanyades de l'equip tècnic. Tots ells van pujar al tractor que els havia de dur fins a la plaça de la Vila.

 

Abans, però, calia que la marea groga-i-negra recorregués el tram del passeig de la Carrerada que separa el pavelló del Camí Reial. Obrien camí els nois i noies de la Batukada Festukada, animant tothom amb el so dels timbals i les seves coreografies. A partir d'aquí, i enfilant Carrerada amunt, es van anar afegint a la festa diverses entitats locals de cultura popular. A cada cantonada, un grup nou s'unia a la celebració. Els primers van ser els integrats del Ramat, que amb les seves gralles van provocar que les noies de l'equip baixessin del tractor per improvisar una ballada. Més endavant, a la intersecció de la Carrerada amb la rambla Pere Pou, van ser els Geganters i Grallers els qui van unir-s'hi. Al carrer Padró, van sumar-s'hi els Tabalauencs. Ja al Camí Reial, i a punt d'entrar a plaça, els Deixebles del Dimoni de la Pedra Llarga van organitzar un passadís de foc i guspires per a les campiones. Finalment, i ja a la plaça de la Vila, les esperaven les Colles del Ball de Gitanes i l'Agrupació Sardanista. Ambdós grups van fer ballar el personal fins que les campiones van travessar un passadís d'estics que les duia fins a la porta de l'Ajuntament.

 

Al balcó de la Casa Consistorial els hi esperaven l'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, i diversos regidors. L'Alcaldessa va felicitar l'equip pel triomf aconseguit, l'esforç i la dedicació. Tot seguit, les campiones, excepte una de les jugadores que no va poder acudir-hi, i l'equip tècnic van agafar el micròfon per dirigir unes paraules d'agraïment a l'afició, a "la gran família" que les aclamava des de sota. Un castell de focs va posar el punt i final a aquesta gran festa que va allargar-se fins passades les 10 de la nit.


Imatges relacionades

 • 150615 hoquei campionesoklliga celebracio placavila

  150615 hoquei campionesoklliga celebracio placavila

 • 150615 hoquei campionesoklliga celebracio pavello

  150615 hoquei campionesoklliga celebracio pavello

 • 150615 hoquei campionesoklliga celebracio focsarticials

  150615 hoquei campionesoklliga celebracio focsarticials

 • 150615 hoquei campionesoklliga celebracio carrerada gegants

  150615 hoquei campionesoklliga celebracio carrerada gegants

 • 150615 hoquei campionesoklliga celebracio balcoajuntament jugadores

  150615 hoquei campionesoklliga celebracio balcoajuntament jugadores

 • 150615 hoquei campionesoklliga celebracio balcoajuntament

  150615 hoquei campionesoklliga celebracio balcoajuntament

 • 150615 firaterra parades

  150615 firaterra parades

Enllaços relacionats