Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimarts, 3 d'agost
  |
 • Imprimeix la pàgina

Els nens i nenes dels esplais d'estiu estrenen la nova pista coberta

31 de juliol de 2015Festa d'aigua i d'escuma per cloure els casals i foto de grup al nou equipament

 

Desenes de nens i nenes han celebrat aquest matí la festa de cloenda dels diversos esplais d'estiu que s'han organitzat al municipi. En total han estat uns 500 nenes i nenes els que han gaudit al llarg d'aquest estiu d'algun dels diversos casals i campus esportius, organitzats per l'Ajuntament, per clubs esportius i per escoles.

 

Per celebrar els bons moments viscuts, tots els esplais han reunit un bon grup d'infants a l'aparcament del pavelló d'esports, on han fet diversos jocs i activitats i s'ho han passat d'allò més bé amb inflables d'aigua i una festa de l'escuma. S'ha aprofitat l'esdeveniment per fer una fotografia de record a la nova pista coberta. L'equipament s'ha estrenat, doncs amb l'energia d'aquest nodrit grup de nens i nenes.

 

Nou equipament

La pista coberta que s'ha construït al llarg dels darrers mesos al costat del pavelló d'esports està ja enllestida. En les darreres setmanes s'hi ha instal·lat l'equipament esportiu i s'han fet els detalls finals. Miquel Rovira, regidor d'Esports, s'ha mostrat aquest matí molt satisfet de poder obrir per primer cop l'equipament amb els nens i nenes. Molts d'ells en seran usuaris habituals, ja que hi practicaran diversos esports.

 

"El següent pas és la instal·lació de diversos mòduls que acolliran els vestidors per als esportistes i els àrbitres, així com un lavabo adaptat i un magatzem per al material esportiu", explica Rovira, qui afegeix que "en els darrers dies s'ha provat la il·luminació de tecnologia LED". Els mòduls han de quedar instal·lats en una nova plataforma que s'ha construït entre la pista i la nau nova del pavelló d'esports. A banda, al voltant de la pista s'han fet altres millores, com la plantació d'arbres i l'enjardinament o la col·locació de mobiliari urbà, com fonts, bancs i papereres.

 

La construcció de la pista coberta suposa una inversió de 548.833,41€. L'Ajuntament es fa càrrec amb fons propis d'aproximadament el 50% d'aquest xifra, ja que la Diputació de Barcelona ha atorgat una subvenció de 300.000€ per a aquest equipament, tal i com va explicar David Abascal, regidor d'equipaments durant el mandat 2011-2015, en anunciar-se l'inici de les obra.En paral·lel a la inversió feta per la pista, la construcció de la plataforma costa 38.000€; els mòduls, 58.700€, i la instal·lació de desaigües i altres elements, 9.800€.

 

La pista coberta s'utilitzarà de forma massiva durant la propera Festa Major. Serà un dels espais principals de la festa grossa, ja que acollirà concerts i altres esdeveniments. De fet, degut al seu caràcter polivalent, l'Ajuntament calcula que amortitzarà la inversió en uns 4 anys gràcies a l'estalvi en el lloguer d'envelats i carpes.

 


Imatges relacionades

 • Els participants de la festa de cloenda dels esplais d'estiu estrenen la pista coberta.

  Els participants de la festa de cloenda dels esplais d'estiu estrenen la pista coberta.

 • Pista coberta.

  Pista coberta.

 • Festa de cloenda dels esplais d'estiu.

  Festa de cloenda dels esplais d'estiu.

 • Festa de cloenda dels esplais d'estiu.

  Festa de cloenda dels esplais d'estiu.

 • Festa de cloenda dels esplais d'estiu.

  Festa de cloenda dels esplais d'estiu.

 • Festa de cloenda dels esplais d'estiu.

  Festa de cloenda dels esplais d'estiu.

 • S'ha instal·lat arbrat i mobiliari urbà al voltant de la pista coberta.

  S'ha instal·lat arbrat i mobiliari urbà al voltant de la pista coberta.

 • Plataforma per als mòduls de la pista coberta.

  Plataforma per als mòduls de la pista coberta.

 • Proves d'il·luminació LED a la pista coberta.

  Proves d'il·luminació LED a la pista coberta.

 • Festa de cloenda dels esplais d'estiu.

  Festa de cloenda dels esplais d'estiu.