Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dijous, 5 d'agost
    |
  • Imprimeix la pàgina

El Pati Lúdic de Nadal obre portes del dilluns 28 al dimecres 30

23 de desembre de 2015El pavelló d’esports s’omple de jocs, tallers, esports, cultura, espectacles i molt més per a infants, adolescents i famílies

 

El Pati Lúdic de Nadal, que organitza cada any l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, obre les seves portes el proper dilluns, 28 de desembre, i fins al dimecres 30. Ocupa les dues naus del Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor. Obre els tres dies de 10.30 a 13.30h i de 17 a 20h. L’entrada és gratuïta. S’espera que el Pati Lúdic atregui entre 4 i 5 mil visites al llarg dels tres dies, com en els darrers anys. El pressupost que hi dedica l’Ajuntament és d’uns 13.000€.

 

Miquel Rovira, regidor d’Esports de l’Ajuntament, considera que el Pati Lúdic “és un servei per a la ciutadania perquè ofereix activitats enriquidores a infants, joves i famílies durant aquestes vacances.” I és que l’oferta d’oci, esport i cultura del Pati Lúdic és ben variada. Una de les naus estarà més enfocada a un públic adolescent i jove; l’altra, a nens i nenes. Entre altres atractius, hi haurà inflables, tallers, circuits, jocs simbòlics i educatius, esports com el futbol, tennis taula, tir amb arc, Scalextric o un rocòdrom, que és una de les novetats d’enguany. Tot plegat, amb servei de guarda-roba i un espai familiar on els infants poden deixar-hi els adults i jugar sense haver d’estar-ne pendents.

 

Dues propostes destaquen especialment com a novetats d’aquest Pati Lúdic. En primer lloc, l’espectacle ‘Contes de gel, de l’Àrtic a l’Antàrtida’ que oferirà Teia Moner el dimecres 30 a les 18h. L’actriu i titellaire palauenca proposa un viatge ple de màgia a les regions més fredes del planeta amb uns personatges que depenen del glaç per sobreviure.

 

A més, les persones que visitin el Pati Lúdic durant el matí del dimarts 29 podran recórrer un Circuit de Sensibilització envers les discapacitats. És una activitat que duu a terme Creu Roja per conscienciar sobre les sensacions i les dificultats quotidianes de les persones que conviuen amb una discapacitat.

 

Des de l’Ajuntament, i a través del regidor Rovira, s’anima a la ciutadania a gaudir del Pati Lúdic i s’agraeix el voluntariat que col·labora en l’organització d’aquest esdeveniment, com el Casal de la Gent Gran, que es fa càrrec del guarda-roba, el grup de gimnàstica Activa’t +60, que ajudarà a controlar que no se superi l’aforament permès i altres tasques, i a un grup d’estudiants de l’Institut Ramon Casas, que s’encarrega del taller de maquillatge.


Enllaços relacionats