Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 27 de setembre
  |
 • Imprimeix la pàgina

Bus gratuït i caminada popular en la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

14 de setembre de 2016Palau-solità i Plegamans se suma a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura amb l’organització de diverses activitats. La Setmana de la Mobilitat és una iniciativa que se celebra a Catalunya del 16 al 22 de setembre amb la participació d’institucions, entitats, associacions i operadors, coincidint amb la Setmana Europea de la Mobilitat.

 

Per tal de conscienciar la població sobre la importància de la mobilitat sostenible, el consistori ofereix el servei d’autobús urbà de forma completament gratuïta entre els dies 16 i 22 de setembre, ambdós inclosos. Es poden consultar els horaris i el recorregut del bus urbà al web Transport públic i Mobilitat. “Un dels objectius és donar a conèixer els avantatges del bus urbà entre els estudiants dels instituts i les escoles, que generen gran part de la mobilitat a la vila”, destaca l’Alcaldessa Teresa Padrós. Al seu torn, Carme Sanz, Tinenta d’Alcaldia i regidora de Mobilitat i Transports, afegeix que “a més de premiar els usuaris i usuàries habituals, volem incentivar que tothom conegui aquest servei”.

 

A més, s’ha organitzat una Caminada Popular per la Mobilitat Sostenible i Segura que tindrà lloc el dijous 22 de setembre. L’excursió començarà a les 09.30h a la plaça de la Vila. Des d’aquí s’anirà al Castell de Plegamans, Can Maiol (Campus Arqueològic del Museu Egipci – Fundació Clos), Can Periquet, Ronda Verda de la Riera, pavelló d’esports i plaça de la Vila. No cal inscripció prèvia, només acudir a la plaça de la Vila una mica abans de l’hora de sortida amb roba i calçat còmodes i adequats per caminar i portar aigua per beure durant el camí.

 

Durant aquesta caminada, a més, hi participaran agents de la Policia Local per resoldre immediatament qualsevol incidència que pugui sorgir. Com a novetat i amb motiu de la Setmana de la Mobilitat, faran el recorregut en bicicleta. L’Ajuntament aprofita aquesta iniciativa per avançar en la implantació de les patrulles en bicicleta. De fet, en la darrera edició de la Caminada Popular Maria Víctor ja es va dur a terme aquesta experiència, amb la Policia Local i el voluntariat de Protecció Civil acompanyant el grup en bicicleta.


Imatges relacionades

 • Bus urbà de Palau-solità i Plegamans.

  Bus urbà de Palau-solità i Plegamans.

 • Caminada popular.

  Caminada popular.

 • Cartell de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

  Cartell de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

Enllaços relacionats