Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol
    |
  • Imprimeix la pàgina

Els clubs esportius reestrenen la nau reformada del pavelló d’esports Maria Víctor

26 de setembre de 2016Els clubs esportius de Palau-solità i Plegamans ja s’entrenen i disputen partits a la nau antiga del Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor, després d’haver finalitzat el gruix dels treballs de la seva reforma. L’obra no està completament acabada, ja que queden alguns detalls que s’acabaran en un parell de setmanes. Això no impedeix, però, que la nau sigui totalment apta per a la pràctica esportiva.

 

Miquel Rovira, regidor d’Esports, es mostra satisfet amb el resultat de la reforma. “Tothom n’ha quedat molt content; ara té una acústica adequada, molta claredat, ha guanyat aforament i la pista és mes gran, complint amb els requeriments de l’hoquei patins”, sintetitza Rovira. I és que l’equip femení local d’hoquei patins hi juga partits de la màxima competició europea. Més enllà de les millores que cita el regidor, la reforma de la nau ha estat integral.

 

La part més aparatosa ha estat la retirada de la coberta anterior, de fibrociment, i la instal·lació de la nova, que s’ha fet amb materials actuals, més segurs, resistents i aïllants. També s’ha allargat el terreny de joc (40m de llargària i 20 d’amplada). Això ha comportat l’obertura de quatre noves portes per accedir a l’interior de la nau. Les portes anteriors no s’eliminen, ja que, si bé queden inutilitzades quan hi ha partits o entrenaments, es podran fer servir per a esdeveniments no esportius. Alhora s’han reformat les graderies, guanyant aforament (550 seients en total) i s’han fet millores a l’acústica i la il·luminació, que ara és de tecnologia LED. L’estiu passat, en la primera fase, es van renovar lavabos i vestidors. La reforma inclou accions complementàries, com el pintat de tota la nau i la renovació de finestres. El pressupost total aproximat del projecte, sumant les dues fases, està xifrat en 394.000€.

 

Rovira contextualitza que la reforma d’aquesta nau posa el colofó a quatre anys d’inversió en l’adequació i millora d’equipaments esportius, com la renovació de la coberta de l’altra nau del pavelló i la construcció de la pista coberta situada a l’exterior del complex. “Ara ja treballem en la creació de les noves pistes de petanca i bitlles catalanes i el local social que utilitzaran els clubs que juguen a aquests esports”, avança el regidor. Les pistes de petanca actuals s’han de traslladar perquè ocupen el terreny on es construirà la nova Biblioteca Municipal.


Imatges relacionades

  • Partit d'hoquei patins a la nau reformada del pavelló d'esports Maria Víctor.

    Partit d'hoquei patins a la nau reformada del pavelló d'esports Maria Víctor.