Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimarts, 3 d'agost
  |
 • Imprimeix la pàgina

Aquest divendres, primera excursió del cicle ‘Caminar és fer salut’

19 de gener de 2017La sortida és a les 9.30h, a l’Escola Can Periquet, per anar fins a l’Espai Natural de Gallecs i tornar

 

Aquest divendres , 20 de gener, té lloc la primera excursió del cicle ‘Caminar és fer salut’, que en preveu una cada mes fins al maig. Són completament obertes a tothom. No cal inscriure’s prèviament, si bé és recomanable fer-ho.

 

Així, totes les persones que ho desitgin poden participar en la que es farà demà. Només cal presentar-se a l’Escola Can Periquet una mica abans de les 9.30h. La ruta, d’anada i tornada a Gallecs, té una recorregut aproximat d’uns 7km. Cal acudir-hi amb roba i calçat apropiats per caminar i per a la situació climatològica. Es recomana portar impermeable, bastó d’excursió i una motxilla amb aigua i menjar, com fruita, fruits secs...

 

La programació completa de ‘Caminar és fer salut’ és la següent:

 • 20 de gener, a les 9.30h.
  Escola Can Periquet – Gallecs – Bosc de Can Veire – Escola Can Periquet.
 • 24 de febrer, a les 9.30h.
  Pavelló d’Esports – Bosc de Sant Roc – Ca l’Aiguader – Can Tarragona – Can Capella – Cementiri de Sta. Maria de Palau-solità – Pavelló d’Esports.
 • 31 de març, a les 9.30h.
  Plaça de la Vila (Ajuntament) – Can Padró – Can Falguera – Can Cerdà – Camí de la Serra – Castell de Plegamans – Plaça de la Vila.
 • 28 d’abril, a les 9.30h.
  Pavelló d’Esports – Can Duran – Can Clapés – Can Riera – Can Cladellas – Ronda Verda de la Riera – Pavelló d’Esports.
 • 26 de maig, a les 9.30h.
  CAP (ambulatori) – Ronda Verda de la Riera – Parc de l’Hostal del Fum – Santa Perpètua (pont de Ca n’Oller) – Camí de Ca n’Oller – Gual de Ca n’Oller – Parc de l’Hostal del Fum – Ronda Verda de la Riera – CAP (ambulatori).

L’Ajuntament organitza el cicle ‘Caminar és fer salut’ per potenciar aquesta activitat saludable, donar a conèixer l’entorn agrícola i forestal del municipi i rodalies i fomentar les relacions socials. Es pot consultar més informació al prospecte ‘Caminar és fer salut’ i al número de telèfon 93.864.55.02.


Imatges relacionades

 • Excursió anterior del cicle 'Caminar és fer salut'.

  Excursió anterior del cicle 'Caminar és fer salut'.

Documentació adjunta