Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol
  |
 • Imprimeix la pàgina

La Festa de l’Esport se celebra aquest cap de setmana amb un munt d’activitats

31 de maig de 2017Entre les propostes s’inclou ‘Pedala amb energia’, per generar electricitat a partir de l’esforç físic

 

Un any més, l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans organitza la Festa de l’Esport, amb un ampli ventall d’activitats que tenen lloc aquest dissabte i diumenge amb l’objectiu de difondre l’esport com a font de salut i diversió. Es pot consultar el programa complet al web Festa de l’Esport.

 

Enguany inclou una activitat emmarcada en la Setmana de l’Energia. Tothom que ho vulgui podrà generar electricitat fent exercici, amb el taller ‘Pedala amb energia’, de la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat. Aquesta iniciativa tindrà lloc dissabte a la tarda, a la plaça de Ca l’Estruch, on també es podran practicar tota mena d’esports i jocs: xanques, pedals, futbol, karts, inflables, exhibicions...

 

Les bitlles catalanes, esport que un grup de persones està recuperant i impulsant al nostre poble, seran un altre gran atractiu de dissabte a la tarda. Hi haurà una demostració oberta a totes les persones que vulguin conèixer aquesta disciplina. Serà a la pista coberta annexa al pavelló d’esports.

 

A les 9 del vespre de dissabte començarà una activitat multitudinària que ja s’està consolidant al calendari d’activitats de la vila. Es tracta de la Caminada Nocturna, a la que ja s’han inscrit les 600 persones que han completat el nombre màxim d’inscripcions. Recorreran una distància aproximada de 8 km i mig. A l’arribada els esperarà un sopar per a tots els i les participants.

 

Amb tot, la Festa de l’Esport començarà el matí del mateix dissabte, amb el Torneig de Bàsquet Vila de Palau. També durant el matí del dia 3 tindran lloc les activitats Spinning i Zumba Kids, a les Piscines Sant Carles.

 

L’intens cap de setmana esportiu culminarà diumenge al matí. A les 11.30 hores es farà el Festival de Cloenda de les Activitats Esportives Municipals, al Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor. Els ritmes i les coreografies posaran el colofó a aquest cap de setmana d’homenatge a la salut i l’esport.

 

La Festa de l’Esport és organitzada per l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració d’un bon nombre d’entitats i clubs esportius del municipi.


Imatges relacionades

 • Festa de l'Esport 2016.

  Festa de l'Esport 2016.

 • Festa de l'Esport 2016.

  Festa de l'Esport 2016.

 • Festivalcloenda activesportives 06

  Festivalcloenda activesportives 06

 • Festivalcloenda activesportives 01 3

  Festivalcloenda activesportives 01 3

 • Festa de l'Esport 2016.

  Festa de l'Esport 2016.

 • Festa de l'Esport 2016.

  Festa de l'Esport 2016.

 • Festa de l'Esport 2016.

  Festa de l'Esport 2016.

 • Festa de l'Esport 2016.

  Festa de l'Esport 2016.