Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 27 de setembre
  |
 • Imprimeix la pàgina

Unes 200 persones fan a la vila la primera passejada del curs de ‘A cent cap als cent’

22 de novembre de 2017El grup estava format per excursionistes de Calella, l’Hospitalet de Llobregat, Mollet del Vallès i Palau-solità i Plegamans

 

Un grup d’unes 200 persones de Calella, l’Hospitalet de Llobregat, Mollet del Vallès i Palau-solità i Plegamans han fet una excursió d’uns 9 km per Palau-solità i Plegamans i el seu entorn agrícola i forestal, un paisatge típicament vallesà. El recorregut ha inclòs trams per paratges de dos municipis limítrofs: Caldes de Montbui i Sentmenat.

 

L’excursió és la primera del curs 2017-2018 del programa de la Diputació de Barcelona ‘A cent cap als cent’. Promou que la gent gran faci exercici alhora que coneix persones i paisatges d’altres municipis de la província. Així, les persones que avui han passejat per Palau-solità i Plegamans faran tres excursions conjuntes més: a Calella, el 31 de gener; a l’Hospitalet de Llobregat, el 14 de març; i a Mollet del Vallès, el 18 d’abril. Després, cap a mitjans de maig, es farà la caminada i festa de cloenda del curs de ‘A cent cap als cent’, a la que hi acudiran excursionistes de tots els municipis de la província que hi participen. Enguany es farà a Palau-solità i Plegamans, amb el parc de l’Hostal del Fum com a centre de l’esdeveniment.

 

L’Alcaldessa, Teresa Padrós, ho ha anunciat a les 200 persones que han fet l’excursió d’avui a Palau-solità i Plegamans, a les que ha desitjat tornar a veure en la cloenda del curs. Padrós les ha animat a continuar fent esport per tenir bona salut i un bon nivell d’energia, a banda d’agrair la feina feta durant tota la vida “per tenir un país tranquil i avançat”. S’ha dirigit a totes elles quan es reunien al pavelló d’esports Maria Víctor per dinar, després d’haver recorregut els 9km de l’excursió.

 

I és que la jornada ha començat ben d’hora. A les 10 del matí es trobaven els grups dels quatre municipis al pavelló d’esports Maria Víctor. Allà els ha rebut Miquel Rovira, Tinent d’Alcaldia i regidor d’esports del consistori palauenc. Des d’aquí s’han dirigit cap al barri de la Pineda, seguint el camí que voreja la riera de Caldes. Un cop superat el gual de Sant Roc han travessat camps i boscos, visitant el Mas de Can Pujol i Torre Marimon -a Caldes de Montbui-, per tornar al terme municipal de Palau-solità i Plegamans a través de Can Tarragona i el barri de Can Duran. Ja de tornada al casc urbà, han visitat un dels monuments més rellevants del municipi: l’església romànica de Santa Maria de Palau-solità, des d’on han enfilat el tram final, pel passeig de la Carrerada i fins al pavelló d’esports. Allà han fet una sessió d’estiraments abans de fer el dinar  i la festa de germanor.


Imatges relacionades

 • 171122 excursio centcapcent caminada pgcarrerada

  171122 excursio centcapcent caminada pgcarrerada

 • 171122 excursio torremarimon

  171122 excursio torremarimon

 • 171122 excursio centcapcent dinar salutacio alcaldessa

  171122 excursio centcapcent dinar salutacio alcaldessa

 • 171122 excursio centcapcent dinar

  171122 excursio centcapcent dinar

 • 171122 excursio centcapcent esmorzarpavello

  171122 excursio centcapcent esmorzarpavello

 • 171122 excursio centcapcent dinar salutacio alcaldessa2

  171122 excursio centcapcent dinar salutacio alcaldessa2

 • 171122 excursio centcapcent camicanpujol

  171122 excursio centcapcent camicanpujol