Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 25 de setembre
  |
 • Imprimeix la pàgina

Noves bicicletes estàtiques a la Ronda Verda

21 d'agost de 2018Aquest mes d’agost, s’han instal·lat dues bicicletes estàtiques a la zona d’aparells per fer gimnàstica ubicada a la Ronda Verda, a l’altura del carrer Ter, davant del nou espai d’esbarjo per a gossos. El conjunt d’instal·lacions està pensat per fer exercicis cardiovasculars i complementar altres activitats que es fan habitualment al voltant de la riera de Caldes, com ara córrer, caminar o anar en bicicleta.

 

L’objectiu, segons explica el regidor d’Esports, Miquel Rovira, és convertir la Ronda Verda en el centre de la pràctica d’activitat física lliure a la vila. De fet, aquesta no és l’única zona amb aparells per fer gimnàstica en l’eix verd de la vila. A l’altura del Centre d’Atenció Primària (CAP), hi ha nou instal·lacions de fusta per fer entrenaments musculars i està prevista la creació d’una nova zona.  

 

L’oferta d’activitats a la Ronda Verda també inclou l’skate park, el qual serà substituït per un de nou, dissenyat a través d’un procés participatiu juvenil. Les noves pistes de bitlles catalanes i petanca també s’ubicaran a les proximitats de la Ronda Verda, concretament al costat de la nau de brigades.  


Imatges relacionades

 • Noves bicicletes estàtiques a la Ronda Verda

  Noves bicicletes estàtiques a la Ronda Verda

 • Zona d'aparells esportius a la Ronda Verda, a l'altura del carrer Ter

  Zona d'aparells esportius a la Ronda Verda, a l'altura del carrer Ter

 • Zona d'aparells esportius a la Ronda Verda, a l'altura del CAP Palau

  Zona d'aparells esportius a la Ronda Verda, a l'altura del CAP Palau