Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 20 de setembre
    |
  • Imprimeix la pàgina

Palau-solità i Plegamans s’omple d’activitats per celebrar els dies mundials de la Salut i l’Esport

26 de març de 2019 

El 6 d’abril es celebra el dia Mundial de l’activitat física i el 7 d’abril el dia mundial de la Salut. A Palau-solità i Plegamans s’han programat tota una sèrie d’activitats que comencen el dilluns 25 de març per commemorar aquests dos dies mundials.

 

Per començar, dilluns i dimecres 25 i 27 de març respectivament té lloc el Curs de Suport vital bàsic i DEA a l’auditori de la Policia Local de 18 a 21 hores. Posteriorment i la mateixa setmana es duran a terme els entrenaments previs pel 7è Cross escolar del diumenge 31 de març, seran el dijous 28 i el divendres 29 de març que començaran a les 17 fins a les 17:45 en un primer torn i de les 18 a les 18:45 hores en un segon torn. Aquests entrenaments es faran al pàrquing del Pavelló Municipal d’Esports.  

 

Durant la primera setmana del mes d’abril hi haurà més activitats relacionades amb l’esport i la salut, per exemple el dilluns 1 d’abril es farà un taller de fityoga a la Sala Polivalent, de 20:30 a 21:30 i dimarts 2 d’abril un taller de zumba en família, a l’Escorxador de 17:30 a 19 hores. El mateix dia, al CAP de Palau tindrà lloc l’entrega de premis del concurs dibuix a les 18 hores i a les 19 hores la presentació del Programa de Prescripció Social i Salut.

 

La setmana seguirà amb un curs de seguretat alimentària per entitats dimecres 3 d’abril a l’Auditori de Can Cortès de 18:30 a 20:30 h. Dijous 4 d’abril tindrà lloc una nova passejada que organitza la Diputació de Barcelona “A cent cap als 100” que aquest cop es farà a Molins de Rei. El mateix dijous de 18 a 19 hores i a l’auditori de Can Cortès es durà a terme la xerrada: No t’oblidis... la teva pell no ho farà!, a càrrec de l'AECC sobre la prevenció solar i els efectes del sol a la pell. 

 

Per acabar les activitats que commemoren els dies mundials de la Salut i l’Activitat física, divendres 5 d’abril i com ja s’ha anat fent des del mes de gener el 4t taller de marxa nòrdica, a partir de les 10 i fins a les 11:30 al Pavelló. Finalment també divendres 5 d’abril a les 18 hores a la Sala Polivalent es desenvoluparà un taller d’hipopressius.


Imatges relacionades

  • Cartell Activitats Dia Mundial de la Salut i l'Esport

    Cartell Activitats Dia Mundial de la Salut i l'Esport