Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dijous, 29 de juliol
    |
  • Imprimeix la pàgina

‘Connecta’t amb l’alegria’, ‘Allibera les teves emocions’ i ‘Connecta’t amb la força de la vida’ els lemes de les jornades esportives de la Gent Gran

13 de maig de 2019Demà dimarts 14 de maig tindrà lloc a la pista exterior del pavelló municipal des de les 10 del matí, les tradicionals jornades esportives de la Gent Gran. Amb el lema Connecta’t amb l’alegria, Allibera les teves emocions i Connecta’t amb la força de la vida, aquesta activitat ajudarà que la gent gran de Palau-solità i Plegamans es bellugui espontàniament posant l’atenció en el fet de sentir i expressar la música i alhora s’ho passi bé.

 

A través de coreografies s'anirà dinamitzant i conduint al públic perquè connectin i expressin les seves emocions, ja que són l'equilibri i el benestar qui ens dóna el moviment. Durant l'activitat s'aniran adaptant aquestes coreografies a les característiques físiques del grup i ajudaran a bellugar totes les articulacions del cos, en especial les que sorgeixen de la coordinació de la CVP (crani, vèrtebres o columna vertebral i pelvis). S'utilitzaran músiques conegudes que afavoriran a l'expressivitat emocional amb coreografies senzilles per posar més atenció a l'expressivitat de cadascú.


Imatges relacionades

  • Jornada Esportiva Gent Gran

    Jornada Esportiva Gent Gran