Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol
    |
  • Imprimeix la pàgina

El Parc de l’Agulla de Manresa acull enguany la cloenda del cicle de passejades “A cent cap als 100”

14 de maig de 2019La trobada, que tindrà lloc el 15 i 16 de maig, aplegarà 2.700 persones participants provinents de 73 municipis d’arreu de Catalunya

 

El cicle de caminades per a la gent gran “A cent cap als 100”, organitzat per la Diputació de Barcelona, portarà a tots els grups participants al parc de l’Agulla de Manresa per celebrar la cloenda del curs 2018-19. Durant dues jornades el 15 i 16 de maig, Manresa es converteix enguany, en substitució de Palau-solità i Plegamans que la va acollir l’any passat, en el punt de trobada d’unes 2.700 persones participants, provinents de 73 municipis catalans. 

 

El grup de Palau-solità i Plegamans hi serà present el segon dia, el 16 de maig amb una quarantena de participants i també hi seran presents l’alcaldessa Teresa Padrós i el regidor d’esports Miquel Rovira. La ruta té inici a la vila de Santpedor i es recorrerà una distància de 6,05 km fins a arribar al parc de l’Agulla de Manresa. Després de la marxa es farà un taller de moviment expressiu i un taller de marxa nòrdica. Un cop finalitzades les activitats esportives, els grups dinaran plegats en una zona habilitada. La jornada es donarà finalitzada amb el lliurament de diplomes.

 

Els objectius d’aquesta activitat que s’ha dut a terme durant tot el curs són fomentar l’afecció entre la gent gran de realitzar caminades amb regularitat, oferir la possibilitat a aquestes persones de conèixer diferents entorns naturals i afavorir les relaciona interpersonals.

 

La primera sortida local va tenir lloc al febrer d’aquest any a Palau-solità i Plegamans on juntament amb veïns i veïnes de Torelló i Molins de Rei van fer una excursió d’uns 9 km pel nostre entorn agrícola i forestal. Les persones que hi van participar van fer dues excursions conjuntes més durant el curs a Torelló, el 12 de març i a Molins de Rei, el 4 d’abril.


Imatges relacionades

  • 1a Caminada A 100 cap als cent

    1a Caminada A 100 cap als cent