Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 25 de setembre
    |
  • Imprimeix la pàgina

Conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i la productora de la sèrie de TV3 “Les de l’Hoquei”

9 d'octubre de 2019Els responsables d’aquesta ficció es faran càrrec de les despeses extraordinàries de la gravació de la 1a i 2a temporada

 

Un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i la productora de la sèrie de TV3 “Les de l’Hoquei” regularà l’ús que s’ha fet de les instal·lacions municipals durant l’any 2019, en la gravació de la primera temporada, i del que se’n farà durant l’any 2020, en la filmació de l’anunciada segona temporada.

 

El contingut i els detalls d’aquest document els ha signat avui l’alcalde, Oriol Lozano, i els responsables de la productora de “Les de l’Hoquei” en un acte al Saló de Plens de l’Ajuntament.

 

Els acords

Entre altres coses, l’acord determina que l’Ajuntament, aplicant les ordenances corresponents en cada cas, es compromet a facilitar a la productora Brutal Media l’ús dels espais municipals i públics, i posar a la seva disposició els recursos disponibles per a la correcta realització de les seves tasques.

 

El conveni preveu també que l’Ajuntament valori econòmicament totes aquelles despeses ocasionades de manera extraordinària durant la gravació de la segona temporada de la sèrie i traslladar un informe a la productora en un termini màxim de 15 dies, per a la seva avaluació.

 

La productora Brutal Media, de la seva banda, es compromet a fer front del pagament de les despeses extraordinàries de la filmació de la primera temporada, un total de 6.858,18 euros, i de les que es puguin generar durant la gravació dels nous capítols de la segona temporada.

 

En el text del conveni es detalla que la productora se’n farà càrrec, abans del mes de novembre de 2019, del pagament d’una sèrie d’intervencions als espais públics on s’ha gravat i es gravarà la sèrie, per tal de millorar-ne el seu estat de conservació.


Imatges relacionades

  • L'alcalde Oriol Lozano amb una de les representants de la productora de la sèrie

    L'alcalde Oriol Lozano amb una de les representants de la productora de la sèrie

  • Algunes de les protagonistes de la sèrie

    Algunes de les protagonistes de la sèrie