Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol
    |
  • Imprimeix la pàgina

Ajuntament i Diputació fan una primera trobada per encarregar un estudi de viabilitat per a la construcció de la piscina municipal

21 d'octubre de 2019La previsió és ubicar aquest equipament esportiu en un solar de 2.500 metres quadrats, encara per determinar

 

L’Alcalde i regidor d’esports, Oriol Lozano, acompanyat de tècnics municipals, s’ha reunit amb responsables de l’Àrea d’Esports de la Diputació de Barcelona, arran de la petició que es va fer des de l’Ajuntament d’engegar l’estudi de viabilitat per a la construcció de la piscina municipal a la vila. La previsió inicial seria ubicar aquest complex en un solar d’uns 2.500 metres quadrats (encara per determinar).

 

En aquesta primera trobada, els representants municipals han exposat als responsables de la Diputació la necessitat que té el municipi d’aquest equipament esportiu, així com de totes les opcions de què disposa en quant a espais i recursos per fer realitat el projecte.

 

La previsió de l’Ajuntament és poder disposar d’un primer informe de la Diputació, amb la planificació, abans d’acabar l’any, i redactar l’estudi de viabilitat i l’avantprojecte de l’equipament en el transcurs de l’any 2020.

 

L’equip de govern, amb l’Alcalde Oriol Lozano al capdavant, valora molt positivament l’entusiasme de tots els tècnics implicats en el projecte, “ja que és una reclamació històrica de la ciutadania  a la qual donarem resposta amb rigor i, en tot moment, amb la màxima informació i transparència ”.

 

En tot el procés d’anàlisi, caldrà estudiar també les diferents formes de gestió del servei per poder-lo oferir de la forma més eficient possible.


Imatges relacionades

  • Reunió a la Diputació de Barcelona

    Reunió a la Diputació de Barcelona