Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 26 de juliol
  |
 • Imprimeix la pàgina

Palau-solità i Plegamans viurà “Un Nadal sobre Rodes” aquest diumenge

17 de desembre de 2019El Pavelló Municipal Maria Víctor acollirà un partit solidari entre dues seleccions catalanes mixtes d’hoquei patins

 

Aquest matí s’ha presentat al Pavelló Municipal Maria Victor de Palau-solità i Plegamans el torneig solidari, “Un Nadal sobre rodes”, que se celebrarà aquest diumenge a les 16 h, amb un partit entre dues seleccions catalanes d’hoquei patins amb equips mixtes.

 

El Nadal sobre Rodes és un torneig benèfic que es va disputar per primera vegada l’any 2017 a Vic, amb un partit entre les seleccions catalanes masculina i femenina i dues seleccions mundials, sota l’organització de la Federació Catalana de Patinatge, la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer i la firma Hockeymania.

 

En aquesta tercera edició l’escenari serà Palau-solità i Plegamans i comptarà a més amb la col·laboració del HC Palau, l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, el diari l’Esportiu i la Xarxa de Comunicació Local que retransmetrà el partit en directe entre les dues seleccions catalanes.

 

A la roda de presentació hi ha assistit l’alcalde de Palau-solità i Plegamans i regidor d’Esports, Oriol Lozano, juntament amb el president de la Federació Catalana de Patinatge, Ramon Basiana, el patró de la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer, Joan Vilalta, el president de l’Hoquei Club Palau de Plegamans, Joan Colomer i els capitans de les dues seleccions Pau Bargalló, jugador del F.C Barcelona i Laura Puigdueta, jugadora de l’HC Palau.

 

El preu de l’entrada serà 5 euros (amb la possibilitat de comprar una Fila o amb un cost de 20 €), i la recaptació anirà íntegrament destinada a la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer.

 

A més, s’ha pensat un reglament especial per aquest partit, oferint el màxim d’espectacle possible; sempre hi ha d’haver a la pista dos jugadors i dues jugadores per equip, s’utilitzen unes porteries més grans, atacs de 30 segons màxim, línia d’antijoc a la mitja pista per delimitar un camp enrere i un llançament de faltes directes a l’acabament del partit que s’afegiran al resultat final.

 

Els jugadors i jugadores que formaran part dels dos equips que es diuen Catalunya Il·lusió per una banda i Catalunya Coratge per l’altre, han estat triats mitjançant votacions per part d’aficionats a l’hoquei patins al web de l’Esportiu. Han estat elegibles tots els catalans i catalanes que juguen a les OK Lliga, masculina i femenina, amb independència del club on militin; unes 80 jugadores de pista, 22 porteres, 114 jugadors de pista i 32 porters. Com a norma general, els clubs no podran tenir més de dos representats en les seleccions.

 

Un cop es van fer les votacions on-line han quedat confeccionats 10 jugadors i jugadores per a cada equip i després de realitzar avui el sorteig a mans dels dos capitans de les seleccions, Laura Puigdueta de l’HC Palau i Pau Bargalló de F.C. Barcelona els equips han quedat confeccionats de la següent manera:

 


Catalunya Il·lusió

 

Laura Vicente, HC Palau (portera)

Jaume Llaverola, Girona (porter)

Laura Barcons, Voltregà

Alba Romaguera, Girona

Joana Xicota, Vila-Sana

Àlex Rodríguez, Reus

Joana Comas, Vila-Sana

Aleix Marimon, Igualada

Sergi Llorca, Noia

Marcos Blanqué, Caldes

Seleccionador: Jordi Camps

 

Catalunya Coratge

 

Teresa Bernadas, Voltregà (portera)

Sergi Fernández, Barça (porter)

Laura Puigdueta (HC Palau)

Xavier Gurri, Girona

Laura Vall, Girona

Gemma Solé, Cerdanyola

Marc Julià, Reus

Marta Borràs, Bigues

Adrià Ballart, Voltregà

Marc Grau, Liceo

Seleccionador: Josep Maria Barberà

 

L’alcalde, Oriol Lozano, ha agraït a la Federació Catalana de Patinatge i a la Fundació Joan Petit amb Càncer “la confiança que han tingut amb nosaltres i, d’altra banda, la feina i l’esforç del Club HC Palau. També voldria agrair públicament al club de la nostra vila i a les seves jugadores què ens han fet ser la capital de l’hoquei femení. També donar les gràcies als clubs i als nens i nenes que participaran en el torneig posterior al partit. Ens sentim molt orgullosos”.

 

Lozano ha afegit que “farem tot el possible perquè el torneig sigui un èxit. Convido a tothom a venir i omplir el pavelló perquè s’obtingui una molt bona recaptació per a la Fundació”.

 

El president Federació Catalana de Patinatge, Ramon Basiana, ha afegit que es tracta de la tercera edició del Nadal sobre rodes, “i hem volgut trencar una mica el fil que portàvem fins ara amb partits entre una selecció catalana i una selecció estrangera. Buscàvem un punt innovador. Per això , també hem alterat el reglament en aquest enfrontament per posar sobre la taula els canvis que creiem que s’haurien de fer”.

 

Joan Vilalta, patró de la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer, ha agrait a l’Ajuntament la seva predisposició, i a la Federació per la seva col·laboració des de fa tres anys. “La feina que fem és molt important, som una fundació molt vinculada amb l’hoquei i ens omple d’orgull que aquest esport en sigui protagonista. Esperem que la recaptació sigui un èxit”, ha dit Vilalta.

 

De la seva banda, el president del HC Palau, Joan Colomer, ha assenyalat: “Actes com aquest són molt positius perquè transmeten els valors essencials de l’esport i també els que tenim com a país. Tenim més de 50 voluntaris i això ja et dóna un apunt de la dimensió d’aquests valors. El concepte d’aquest esdeveniment no és cobrar entrada, es fer un donatiu de 5 euros i poder gaudir d’un bon espectacle”.


Imatges relacionades

 • Nadal sobre rodes

  Nadal sobre rodes

 • Nadal sobre rodes. Ramon Basiana i Oriol Lozano

  Nadal sobre rodes. Ramon Basiana i Oriol Lozano

 • Nadal sobre rodes. Joan Colomer, Ramon Basiana, Oriol Lozano i Joan Vilalta

  Nadal sobre rodes. Joan Colomer, Ramon Basiana, Oriol Lozano i Joan Vilalta

 • Nadal sobre rodes. Roda de premsa

  Nadal sobre rodes. Roda de premsa

 • Nadal sobre rodes. Sorteig amb Pau Bargalló i Laura Puigdueta

  Nadal sobre rodes. Sorteig amb Pau Bargalló i Laura Puigdueta

 • Nadal sobre rodes. Sorteig amb els seleccionadors

  Nadal sobre rodes. Sorteig amb els seleccionadors

 • Nadal sobre rodes. Laura Puigdueta i Pau Bargalló

  Nadal sobre rodes. Laura Puigdueta i Pau Bargalló

 • Nadal sobre rodes. Cartell promocional

  Nadal sobre rodes. Cartell promocional