Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 18 de setembre
  |
 • Imprimeix la pàgina

L’Ajuntament s’adhereix a la campanya ‘T'ho estàs perdent’ que fomenta l'esport femení en els mitjans de comunicació

31 de gener de 2020L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans s’ha adherit a la iniciativa #ThoEstasPerdent de la Generalitat de Catalunya, el Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) i la Corporació Catalana de Mitjans de Comunicació (CCMA) per visualitzar i referenciar l’esport femení a tots els mitjans de comunicació, en aquest cas als canals municipals.

 

Mireia Belmonte, Alèxia Putellas, Laia Sanz, Maria Vicente i Laia Palau són les esportistes que han cedit la seva imatge per una iniciativa que insta a dedicar "més temps i espai" a l'esport femení, a retransmetre més competicions d'aquest tipus, a incorporar la perspectiva de gènere, a reflectir "una imatge no estereotipada" de les dones o a evitar imatges que les "sexualitzin". Un dels objectius és posicionar l’esport femení com un contingut d’interès i capaç d’atraure grans audiències. També pretén consolidar en l’audiència, especialment en infants i adolescents, referents de l’esport femení, ja que massa sovint només tenen com a referents esportistes masculins.

 

En els anuncis, les cinc esportistes acompanyen el missatge de la campanya amb el gest de tapar-se la meitat de la cara com a símbol que no veure esport femení suposa perdre’s la meitat de l’espectacle.

 

Les institucions promotores de la campanya han contactat amb clubs, federacions i esportistes, tant masculins com femenins, perquè contribueixin a difondre aquest gest com una manera de donar suport  i d’adherir-se a la campanya.

 

Amb l'eslògan "si no veus esport femení t'estàs perdent la meitat de l'espectacle", la campanya es programarà des d'ara i fins al 14 de febrer en els mitjans d'àmbit català, incloses les xarxes socials.

 

Els mitjans de comunicació han elaborat un document amb un compromís per fomentar l’esport femení que pots consultar en aquest enllaç: Compromís dels mitjans de comunicació.

 

Ràdio Palau

La ràdio municipal, Ràdio Palau dóna ple suport i lidera a la nostra vila la campanya #ThoEstasPerdent, i com a membre de la Federació de mitjans de Comunicació Locals de Catalunya ha volgut agafar com a referents a les noies del primer equip de l’Hoquei Club Palau, actuals campiones de l’OK Lliga i inspiradores en part de la sèrie televisiva ‘Les de l’Hoquei’. El Generali Hoquei Club Palau, a més, té quatre jugadores internacionals que han estat campiones del món, i aquesta temporada ha de disputar la Copa de la Reina i la Champions.


Imatges relacionades

 • Campanya #thoestasperdent 1er Equip femení Hoquei Club Palau gener 2020

  Campanya #thoestasperdent 1er Equip femení Hoquei Club Palau gener 2020

 • Campanya 'T'ho estàs perdent'

  Campanya 'T'ho estàs perdent'

 • Campanya 'T'ho estàs perdent'

  Campanya 'T'ho estàs perdent'