Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol
  |
 • Imprimeix la pàgina

El Departament d’Esports de l’Ajuntament ha creat uns vídeos per practicar exercici físic durant el confinament

3 d'abril de 2020Són classes dirigides pels monitors i monitores dels cursos que es realitzen al Pavelló Municipal Maria Víctor

 

El Departament d’Esports de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha creat una sèrie de vídeos per oferir als veïns i veïnes de la vila exercicis físics que poden practicar aquests dies de confinament. Aquests vídeos s’han creat específicament amb la voluntat de fomentar l’activitat física entre els diferents grups d’edat.

 

Els monitors i monitores dels cursos que es realitzen al Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor, han editat una sèrie de vídeos amb classes dirigides per a grups de diferents edats: des de nens i nenes fins a gent gran.

 

Cada divendres s’actualitzarà la pàgina i es publicaran nous vídeos amb exercicis per posar en moviment el cos i mantenir-nos actius. D’aquesta manera, des de l’Ajuntament es vol commemorar els Dies Mundials de la Salut i l’Activitat Física que se celebraven els dies 6 i 7 d’abril i que per la situació actual no es podrà fer cap activitat relacionada en espais oberts.

 

Pots mirar els vídeos a la pàgina web PRACTICA ESPORT I FES SALUT DURANT EL CONFINAMENT que s’ha creat i a la que pots accedir des del bàner situat a la part dreta de la web municipal: www.palauplegamans.cat.

 

Et detallem a continuació els monitors/ores que han fet ells vídeos, una descripció dels mateixos i els enllaços editats fins al dia 5 d'abril:

 1. MARC XIC VALLS. Cardio tono de GAC (Intensitat Mitjana-alta)
 2. ELISABETH GONZALEZ DÍAZ. Ioga suau per alliberar i destensionar cos i ment.
 3. LAURA MORENO VALLÈS. Mini coreografíes per ballar tots junts a casa i divertir-nos.
 4. JIMENA JIMÉNEZ. Centrar-se en els objectius. Creixement en família.
 5. LAURA GARCÍA OROZCO. Total Body Conditioning: Exercicis variats per aconseguir millorar la nostra condició física, muscular i cardiovascular.
 6. Aerollatí: Coreografies d’intensitat Mitjana amb ritmes variats.
 7. PILAR BLANCH MUNIESA. Esport Obert. Estiraments en família.  
 8. Gent Gran: Escalfament i moviments amb cadires.

 

A més, el dijous 9 d'abril a les 18 hores pots connectar en directe amb la monitora DIANA RODRIGO CERVERA en el seu canal d'Instagram @rodrigocerveradiana i fer una classe dirigida: Equilibra’t: Moviments de control postural i enfortiment de core.

 

 


Imatges relacionades

 • Cartell Pàgina Esport

  Cartell Pàgina Esport

 • Activitats dirigides al Pavelló Municipal Maria Víctor

  Activitats dirigides al Pavelló Municipal Maria Víctor

Enllaços relacionats