Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol
    |
  • Imprimeix la pàgina

S’obren les inscripcions per internet per participar en la Caminada Maria Víctor 2020

22 de juliol de 2020La cita esportiva té lloc 30 d'agost dintre del programa d'activitats culturals i d'oci d'estiu

 

Aquesta setmana s’ha obert el període d’inscripció ‘on-line’ per participar en la una nova  edició de la Caminada Maria Víctor, un dels esdeveniments esportius més importants de Palau-solità i Plegamans. A diferència d'altres anys, no se celebrarà al Cursa Maria Víctor-que haguès arribat a 40a edició- arran de la pandèmia de la Covid-19. S'ha decidit només fer la Caminada, seguint totes les mesures de seguretat i higiene establertes per protegir del contagi.

 

Enguany se celebrarà el diumenge 30 d'agost en el marc de les activitats culturals i d'oci d'estiu que s'han organitzat aquest mes d'agost per substituir la Festa Major convencional. La caminada començarà a les 9 hores al bosc de Can Pavana (c. Torres i Bages, barri de la Pineda), i se'n faran sortides per grups de 20 persones cada 5 minuts, com a mesura de seguretat per la Covid 19.

 

El període per inscriure-s’hi on-line finalitza el 23 d’agost, o quan s’arribi al nombre màxim de participants (500 persones).

 

Es pot fer el tràmit ‘on-line’ i consultar el reglament i tota la informació a través de la següent pàgina web:

Caminada Popular Maria Víctor

Si el 23 d’agost encara queden places lliures, s’obrirà un període d’inscripció presencial entre els dies 25 i 27 d’agost. No s’admeten inscripcions el mateix dia de la caminada.

 

Els i les caminants menors d’edat han de presentar a l’Ajuntament l’autorització corresponent signada pel pare, la mare o la persona que n’ostenti la tutela, independentment de si s’inscriuen ‘on-line’ o presencialment.

 


Imatges relacionades

  • Caminada popular Maria Víctor 2020

    Caminada popular Maria Víctor 2020

  • Caminada Maria Víctor de 2019

    Caminada Maria Víctor de 2019

Documentació adjunta

Enllaços relacionats