Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
divendres, 24 de setembre
    |
  • Imprimeix la pàgina

La 10a Caminada Maria Víctor aplica noves mesures de prevenció contra el coronavirus

25 d'agost de 2020El número de participants es redueix a 250 i la sortida es farà en grups de com a màxim 10 persones

 

Arran del nou paquet de mesures anunciades pel Govern de la Generalitat per tal d'aturar els brots de coronavirus que s'estan detectant al llarg de Catalunya els últims dies, l’Ajuntament ha decidit fer modificacions en alguna de les activitats programades de ‘Aquest estiu, Cultura segura!’ com és el cas de la 10a Caminada Maria Víctor.

 

Finalment, les inscripcions es limitaran a només 250 participants, en lloc dels 500 inicialment previstos. Per garantir la distància de seguretat i prevenir qualsevol risc de contagi de la Covid 19, les sortides de la Caminada es faran de manera esglaonada i en grups de com a màxim 10 persones. La organització anirà cridant els participants per megafonia indicant el número de dorsal i l’ordre de sortida.

 

Recordeu que la Caminada té un recorregut de 6,8 quilòmetres degudament senyalitzat. Encara us hi podeu inscriure de manera presencial fins al 27 d’agost al Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor (pg. de la Carrerada, 55) de 10 a 13.00 i de 17 a 20 hores. No s’admeten inscripcions el mateix dia de la cursa.

 

La recollida del dorsal i les samarretes es farà al Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor des d’avui i fins el 27 d’agost, de 10 a 13.00h i de 17 a 20h. Excepcionalment, es podran recollir el mateix dia de la cursa al Bosc de Can Pavana a partir de les 8.30, tot i que, per seguretat, es recomana fer-ho al pavelló els dies establerts.

 

La sortida i l’ arribada estarà situada a la zona de la Pineda, al bosc de Can Pavana. L’horari previst de l’ inici de la cursa és a les 9 hores sota la pancarta de sortida.


Imatges relacionades

  • Caminada popular Maria Víctor 2020

    Caminada popular Maria Víctor 2020