Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol
    |
  • Imprimeix la pàgina

Palau-solità i Plegamans acollirà el primer campionat d’Skate en la modalitat Street

9 d'octubre de 2020Serà el diumenge 25 d’octubre i les inscripcions estaran obertes fins al dia 23 d’octubre

 

El matí del pròxim 25 d’octubre l’SkatePark de Palau-solità i Plegamans acollirà el primer campionat de la disciplina de l’Skateboarding organitzat per la Federació Catalana de Patinatge. Es desenvoluparà en horari de 9h a 14h i servirà per potenciar els riders catalans de la modalitat d’Skateboarding Street. La competició pretén ser un punt de trobada per tots els patinadors i patinadores catalans que no han tingut mai l’oportunitat de de competir
 
L’alcalde de la vila, Oriol Lozano ha volgut mostrar el seu agraïment i ha dit que “és tot un orgull per Palau-solità i Plegamans tornar a ser seu per un altre campionat organitzat per la Federació Catalana de Patinatge”.

 

El campionat estarà dividit en dues categories, Open Masculí i Open Femení. Els deu millors patinadors de la categoria masculina i les cinc millors patinadores de la femenina obtindran una plaça pagadaper al Campionat Extrem Barcelona Street del divendres 6 de novembre. Les inscripcions estan limitades a 25 homes i 10 dones
 
Les inscripcions es faran totalment online, i restaran obertes des del dia 8 d’octubre fins el dia 24 d’octubre a les 13h. Els preus estan subvencionats, de manera que fins el dia 23 d’octubre la inscripció de patinadors federats és gratuïta, mentre que la dels patinadors no federats té un preu de cinc euros. L’últim dia d’inscripcions obertes el cost per a cada participant augmentarà fins als 5€ per als federats i 10€ per als no federats. 
 
Els horaris i el funcionament de la competició, així com el procediment d’inscripció, ja es poden consultar en aquest enllaç. Cal recordar també que el campionat estarà regit pels protocols Covid per a la represa de competicions i per les bases de competició de la disciplina d'Skate de la FCP. 


Imatges relacionades

  • Cartell Campionat Skateboarding

    Cartell Campionat Skateboarding

Enllaços relacionats