Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 19 de setembre
  |
 • Imprimeix la pàgina

Obert el termini per presentar proposta per la gestió de les pistes de pàdel i del servei de restauració de les instal·lacions esportives de Can Falguera

7 de gener de 2021L’1 de febrer a les 14:30 hores és el límit per presentar-se

 

La contractació per la gestió indirecta de l’explotació del servei per a la gestió de les pistes de pàdel i del servei de restauració a les instal·lacions esportives municipals de Can Falguera ja està en marxa. Fins a l’1 de febrer a les 14:30 hores és el límit per presentar les propostes, el dia 3 de febrer se celebrarà l’acte d’obertura de pliques.

 

El model d’aquest objecte de contractació està sota la modalitat de concessió i tindrà un contracte amb durada de 10 anys. La data d’inici prevista és el 2 de març del 2021 i la de finalització, l’1 de març de 2031. La durada del contracte es troba degudament justificada d’acord amb el que proposa l’Estudi de viabilitat econòmica. 

 

El contracte estableix un cànon de pagament a l’Ajuntament de 9.000 euros l’any excepte el primer any que serà de 4.500 euros.

 

Les empreses que es presentin podran optar a gestionar les pistes de pàdel i el servei de restauració de les instal·lacions esportives municipals de Can Falguera, les obres de les quals han començat aquesta setmana.

 

En aquest enllaç i a la notícia podeu trobar tota la informació administrativa i el plec de clàusules. 


Imatges relacionades

 • Instal·lacions esportives Can Falguera

  Instal·lacions esportives Can Falguera

 • Plànol noves instal·lacions esportives Can Falguera

  Plànol noves instal·lacions esportives Can Falguera

 • Instal·lacions esportives Can Falguera

  Instal·lacions esportives Can Falguera

 • IEM Can Falguera

  IEM Can Falguera

Documentació adjunta

Enllaços relacionats