Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimecres, 28 de juliol
    |
  • Imprimeix la pàgina

Els esports, protagonistes del cap de setmana

22 de juny de 2009Un bon nombre d'activitats esportives han pres el protagonisme d'entre els diversos actes que s'han celebrat el passat cap de setmana a Palau-solità i Plegamans.

 

Futbol Sala

El dissabte al matí va tenir lloc a la nau vella del Pavelló Municipal d'Esports Maria Víctor el torneig dels equips de totes les categories del club de Futbol Sala de Palau-solità i Plegamans. Des dels més infants fins als més veterans, van jugar diversos partits en què van demostrar les seves bones arts i ganes de guanyar. A l'acte hi va assistir l'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla, i la regidora de Serveis Socials, Sanitat i Gent Gran, Carme Rubí. Mercè Pla va fer el lliurament de trofeus després de manifestar la seva satisfacció per veure “tanta gent tan diversa fent esport i competint”. Més tard, al vespre del mateix dissabte, els integrants del club de Futbol Sala van fer un sopar de germanor a la Sala Polivalent de la vila.

 

Futbol Clàssic

Durant el mateix dia, el regidor d'Esports, Albert Font, s'havia desplaçat fins a la ciutat castellonenca de Peníscola per acompanyar una nodrida comitiva de 175 persones, integrants del Club de Futbol Palau-solità i Plegamans, de futbol clàssic, a una estada esportiva que van fer durant aquest cap de setmana (de divendres 20 a diumenge 22). Allà quatre equips de les categories aleví, prebenjamí, benjamí i infantil del club palauenc van disputar el Trofeu de l'Amistat contra els grups equivalents del Club Deportiu Benicarló. Si bé el resultat és el menys important en els partits amistosos, no està de més subratllar que els palauencs van guanyar tres dels quatre partits disputats. Albert Font va mostrar-se molt orgullós pel bon joc exhibit i va fer èmfasi “en la importància d'aquesta mena d'estades per cohesionar el grup i reforçar la companyonia”.

 

Patinatge artístic

També durant el mateix matí del dissabte es va celebrar al nou espai del Pavelló Municipal Maria Víctor la Prova Social del Club de Patinatge Artístic de Palau-solità i Plegamans. Es tracta d'una competició individual que es fa a nivell intern per tal que les nenes i noies puguin competir entre elles i demostrar els avenços que han fet mitjançant els entrenaments i malgrat no participin en competicions oficials de la federació catalana. Hi van prendre part un total de 26 nenes i noies repartides en cinc categories. L'Alcaldessa de la vila, Mercè Pla, va felicitar les participants “per la bellesa, l'emoció i la precisió dels seus moviments”. També hi va ser present Carme Rubí, regidora de Serveis Socials, Sanitat i Gent Gran.


Imatges relacionades

  • Mercè Pla i Carme Rubí lliurant trofeus Futbol Sala

    Mercè Pla i Carme Rubí lliurant trofeus Futbol Sala

  • Integrants Club Futbol Sala

    Integrants Club Futbol Sala