Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol
  |
 • Imprimeix la pàgina

L'hoquei i el bàsquet tanquen la temporada amb dos tornejos

23 de juny de 2009El Club d'Hoquei Patí i l'Atlètic Club de Bàsquet, ambdós de Palau-solità i Plegamans, van tancar la temporada 2008-2009 amb els respectius tornejos dels clubs. Totes dues competicions es van celebrar el cap de setmana dels dies 13 i 14 de juny, en les dues pistes del Pavelló Municipal d'Esports Maria Víctor, amb la col·laboració de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

En concret, durant tot el dissabte i el matí del diumenge es va disputar el Torneig Patufet del Club d'Hoquei Patí. S'hi van enfrontar tots els equips del club contra equips convidats d'altres poblacions, amb el format de triangulars amistosos.

 

En canvi, el Torneig Vila de Palau-solità i Plegamans, de l'Atlètic Club de Bàsquet, es va celebrar sencer durant la jornada del dissabte. En aquest cas, diversos equips del club van disputar competicions triangulars contra equips d'altres municipis.

 

L'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla, i el regidor d'Esports del consistori, Albert Font, van assistir a tots dos esdeveniments durant la jornada del dissabte, mentre que el regidor de Joventut, Ivan Costa, va acudir al Torneig Patufet el diumenge junt amb Albert Font. Mercè Pla va animar tots els esportistes “a seguir esforçant-se per tal de donar el millor de si mateixos”. Albert Font, per la seva banda, va recordar “la gran importància que tenen els dos clubs en el teixit associatiu i esportiu del municipi”.


Imatges relacionades

 • Lliurament trofeus d'hoquei

  Lliurament trofeus d'hoquei

 • L'Alcaldessa Pla i el regidor Font amb un dels equips d'hoquei

  L'Alcaldessa Pla i el regidor Font amb un dels equips d'hoquei

 • Regidors Font i Costa amb equip femení hoquei i Gegant Patufet

  Regidors Font i Costa amb equip femení hoquei i Gegant Patufet