Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 19 de setembre
    |
  • Imprimeix la pàgina

Jornada de Portes Obertes als nous vestidors del Camp de Futbol

29 de juny de 2009La regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans va organitzar el passat dissabte, dia 26 de juny, una jornada de Portes Obertes dels nous Vestidors del Camp de Futbol del CF Palau-solità i Plegamans.

 

Després de mesos de treballs intensos, ja estan pràcticament enllestits els nous vestidors, que solucionaran la manca important d'espais adients pels esportistes que pateix el Camp de Futbol degut a uns vells vestidors que, en primer lloc, havien quedat obsolets, i que, a més, van patir un incendi.

 

La previsió és que els nous vestidors es puguin inaugurar el proper mes d'agost, durant el torneig de futbol que se celebra en motiu de la Festa Major.

Les noves instal·lacions disposen de quatre vestidors, que tenen cabuda per donar servei a entre 60 i 70 persones alhora. Cadascun dels vestidors està decorat amb una franja de color que els diferencia de la resta. Tots ells estan equipats amb els més avançats sistemes de subministrament d'aigua, llum i calefacció. Les dutxes disposen de reguladors tèrmics individuals per a cada aixeta i amb sistemes d'estalvi d'aigua. De la mateixa manera, la il·luminació dels espais també compta amb un mecanisme d'estalvi energètic. A més, a la coberta del nou edifici hi destaquen unes plaques solars tèrmiques que permetran obtenir aigua calenta en combinació amb la caldera de gas ciutat.

 

Per fer realitat aquests nous vestidors ha calgut una inversió total d'uns 500.000 euros, que han estat satisfets per l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i per la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, que va atorgar 100.000 euros a través d'una subvenció.

 

L'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla, i el regidor d'Esports, Albert Font, van visitar les instal·lacions durant la jornada i van lliurar els trofeus de final de temporada als jugadors de diversos equips del CF Palau-solità i Plegamans.

 

 

 


Imatges relacionades

  • Visita

    Visita

  • Lliurament trofeus futbol

    Lliurament trofeus futbol

Vídeos adjunts