Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 26 de juliol
    |
  • Imprimeix la pàgina

Es posen en marxa els nous vestidors del Camp de Futbol Municipal

2 de setembre de 2009

Coincidint amb la celebració del partit de futbol entre el F.C Palau i el C.D Montcada durant la Festa Major de Palau-solità i Plegamans, la regidoria d'esports de l'Ajuntament va inaugurar, el passat diumenge dia 30, els nous vestidors del camp de futbol municipal.

L'acte va comptar amb la presència de l'Alcaldessa de la vila, Mercè Pla, el Director del Consell Català de l'Esport, Carles Macian, el president del FC Palau-solità i Plegamans, Francesc Serracanta i el regidor d'Esports, Albert Font. Tots ells van coincidir a destacar la importància d'un equipament d'aquest tipus per al club esportiu. “Estem molt satisfets que s'hagi culminat una obra que donarà servei als nostres jugadors i alhora a tot l'esport català” apuntava l'alcaldessa Mercè Pla. Per la seva banda, el Director del Consell Català de l'Esport, Carles Macian, va apuntar que des de la Generalitat “s'aposta per fer de l'esport un element cohesionador entre la societat, i aquest nou equipament ajudarà a potenciar aquest objectiu”.

Amb aquestes noves instal·lacions l'Ajuntament acompleix amb una de les demandes més sol·licitades des del FC Palau-solità i Plegamans, que comptava amb uns vestidors obsolets i insuficients. Els nous vestidors aportaran la capacitat que el club necessita donat el nombre d'esportistes que fan servir el Camp de Futbol. Sumen un total de superfície construïda de 219,48m2 repartits en quatre vestidors que tenen cabuda per donar servei a entre 60 i 70 persones alhora. El nou edifici de vestidors s'ha construït segons els preceptes del nou Codi Tècnic d'Edificació, amb els més avançats sistemes de subministrament d'aigua, llum i calefacció tenint en compte la generació d'energia a partir de fonts renovables i l'eficiència energètica.

Per exemple, les dutxes disposen de reguladors tèrmics individuals per a cada aixeta i amb sistemes d'estalvi d'aigua. De la mateixa manera, la il·luminació dels espais també compta amb un mecanisme d'estalvi energètic. A més, a la coberta del nou edifici hi destaquen unes plaques solars tèrmiques que permetran obtenir aigua calenta en combinació amb la caldera de gas ciutat.

Per fer realitat aquests nous vestidors ha calgut una inversió total d'uns 500.000 euros, que han estat satisfets per l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i per la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, que va atorgar 100.000 euros a través d'una subvenció

Un cop acabada la inauguració, les autoritats van donar el tret de sortida al partit entre el F.C Palau i el C.D Montcada. Després d'igualar el marcador 1 a 1, en temps dels penals, el porter del CD Montcada va aconseguir parar dos xuts a porta, aconseguint així, guanyar el partit. 

 


Imatges relacionades

  • Visita vestidors

    Visita vestidors

  • Inauguraci   vestidors

    Inauguraci vestidors