Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol

Un total de 25 persones aprofiten la sessió informativa del projecte ‘Joves per l’ocupació’

8 de febrer de 2013Un total de 25 joves d’entre 16 i 25 anys i en situació d’atur han acudit avui a la sessió informativa del projecte Joves per l’ocupació, que ha tingut lloc aquest matí a l’Auditori de la Masia de Can Cortès. Podien accedir a aquesta sessió joves empadronats al municipi que no s’hagin graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO) o que no tinguin formació postobligatòria.

 

El projecte té l’objectiu de tutoritzar, formar i donar feina a 7 joves de Palau-solità i Plegamans d’entre un total de 80 joves del Vallès Occidental. El Consorci per a l’Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental (COPEVO) és l’entitat que executa aquest projecte i s’encarrega del procés de selecció, que dictaminarà quins dels 16 joves del municipi que finalment s’han mostrat disposats a participar-hi tenen el perfil més idoni i un major grau de compromís i interès.

 

Entre les accions formatives que poden triar els joves interessats en aprofitar aquest projecte hi són: Processos inicials de cuina; Indústria alimentària-Auxiliar de Fleca; Cuina precuinada per a càtering; Estètica; Comerç en noves tecnologies; i Química inicial. Aquests cursos es desenvoluparan a diversos municipis de la comarca. A Palau-solità i Plegamans s’hi farà l’acció formativa Comerç en noves tecnologies.

 

Un cop se seleccionin els joves que faran aquest projecte, COPEVO els oferirà tutories personalitzades per guiar-los en la recerca de feina i en les opcions per aconseguir el títol d’Educació Secundària Obligatòria (ESO) per a aquells que no el tinguin. Quan els joves finalitzin el procés formatiu, podran ser contractats per fer pràctiques a empreses de la comarca, que comptaran amb bonificacions. La intenció és que assoleixin els coneixements teòrics i pràctics necessaris per fer un determinat ofici i puguin aconseguir un contracte laboral en acabar el període de pràctiques.

 

COPEVO és l’entitat que executa el projecte, amb la col·laboració del Servei de Desenvolupament Empresarial i Ocupació (DESOC) de l’Ajuntament. És, però, el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) qui subvenciona el projecte, emmarcat en les mesures engegades per lluitar contra l’atur juvenil.

 


Imatges relacionades

  • 130208 copevo joves sessiocancortes

    130208 copevo joves sessiocancortes

  • 130208 copevo joves sessiocancortes2

    130208 copevo joves sessiocancortes2

Enllaços relacionats