Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
divendres, 24 de setembre

L’Ajuntament organitza un curs d’operari de carretó elevador

27 de juny de 2013Cal inscriure’s de l’1 al 8 de juliol al DESOC per optar a una plaça i fer la formació que permet obtenir el certificat de torero

 

El Servei de Desenvolupament Empresarial i Ocupació de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans (DESOC) ha organitzat un curs de seguretat en el maneig de carretó elevador, que és la màquina que també es coneix com a toro en els sectors de la indústria, el transport de mercaderies i la logística. Els qui facin aquesta formació obtindran el certificat de carretoner –torero-. El curs és gratuït per a les persones que es trobin en situació d'atur i que estiguin empadronades a Palau-solità i Plegamans.

 

Joan Segrelles, Tinent d'Alcaldia d'Economia i Règim Intern i regidor d'Indústria de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, explica que l'Ajuntament ha organitzat aquest curs, i un altre de manipulació d'aliments, amb "la intenció de dur a terme la política de formació, sense perdre de vista la mala situació del mercat laboral, i apostant per sectors en els que hi ha demanda de treballadors". Segrelles afegeix que "es prioritza aquest tipus de formació des d'un punt de vista realista, de manera que les persones que facin els cursos tinguin opcions d'aconseguir feina en el mínim temps possible". El cost d'aquests cursos "l'assumeix íntegrament l'Ajuntament donat el poc suport que estan donant les altres administracions per fer formació, que és el que dóna eines a les persones que es troben sense feina", lamenta el regidor. En aquest sentit, fa dues setmanes que el DESOC va organitzar un altre curs, de manipulació d'aliments, del qual es preveu organitzar-ne una altra edició properament.

 

Inscripcions

El curs de maneig de carretó elevador es realitza en una sola jornada, el 12 de juliol, de 9 a 13h i de 14 a 18h, a Barcelona. El termini d’inscripció per optar a una de les 15 places que s’ofereixen romandrà obert de l’1 al 8 de juliol, ambdós inclosos. Per formalitzar la inscripció cal acudir presencialment al DESOC (c. Folch i Torres, 88-90), de dilluns a divendres, de 9 a 13h. A l'hora d'assignar les places tindran prioritat les persones amb experiència prèvia en el maneig de carretons elevadors –toros-.

 

Només es formalitzaran les inscripcions de les persones que compleixin els següents requisits i/o aportin la següent documentació:

 

  • Estar inscrit al DESOC
  • Estar inscrit a l'atur i portar la fotocòpia del certificat DARDO
  • Fotocòpia del DNI
  • Fotografia mida carnet
  • Ser major d'edat
  • Tenir carnet de conduir B
  • Complir les condicions físiques i psíquiques suficients

Imatges relacionades

  • Les inscripcions per al curs de torero cal fer-les presencialment al DESOC, a l'edifici de Promoció Econòmica

    Les inscripcions per al curs de torero cal fer-les presencialment al DESOC, a l'edifici de Promoció Econòmica