Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol

L’Ajuntament obre la convocatòria dels Plans d’Ocupació municipals per a via pública i jardineria

25 de setembre de 2013La data límit de presentació de les sol·licituds és el 7 d’octubre

 

 

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha obert la convocatòria per als Plans d’Ocupació 2013 que contemplen la contractació de dos peons de construcció i dos peons de jardineria per a treballar a les brigades municipals durant 6 mesos.

 

L’alcaldessa del municipi, Teresa Padrós, ha destacat “el compromís de l’Ajuntament per ajudar en la mesura del possible a les persones amb majors dificultats. Per això hem creat aquests plans d’ocupació, per intentar donar una resposta a persones que estan en situacions complicades i necessiten treballar de forma immediata”.

 

Per la seva banda, el Tinent d’Alcalde d’Economia, Joan Segrelles, explica que “el Desoc (servei d’ocupació municipal) recull diàriament les peticions de persones de Palau que estan a l’atur i el que hem fet és mirar quins serveis de l’Ajuntament necessiten d’un reforç temporal per poder donar solucions a aquestes peticions”.

 

Els sol·licitants d’aquests Plans d’Ocupació han de ser residents de Palau-solità i Plegamans com a mínim des de fa un any, han d’estar inscrit al Servei d’Ocupació i no han de cobrar cap prestació d’atur o subsidi. A l’hora de fer la selecció, també es tindran en compte la renda familiar i el perfil  necessari per desenvolupar la feina. A més, és preferible no haver estat contractat en altres plans d’ocupació del municipi.

 

Les sol·licituds s’han de presentar al Servei d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, en horari de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres, i la data límit és el dilluns 7 d’octubre. A partir d’aquesta data, el 14 d’octubre es publicarà una llista provisional amb les persones admeses i excloses i s’obre un període de reclamacions fins el 18 d’octubre. Les llistes definitives es publicaran el 23 d’octubre

 

Perfils professionals

 

En el cas dels peons de construcció, es demana que siguin persones que sàpiguen fer de pintor i de paleta, ja que la feina es centra en la reparació i el manteniment d’elements urbans i d’edificis municipals. En el cas de peons de jardineria, les tasques seran d’adequació i manteniment de parcs.

 

L’Ajuntament té previst que les persones contractades comencin a treballar la primera quinzena de novembre. El salari base mensual serà de 798,77 euros més paga extra.

 

Per a més informació, les persones interessades es poden adreçar al Servei d’Atenció Ciutadana, Pl. De la Vila, 1; telèfon 93 864 80 56; palau@palauplegamans.cat i al DESOC, c/Folch i Torres, 88-90; telèfon 93 864 53 16; desoc@palauplegamans.cat

 


Imatges relacionades

  • Els peons contractats hauran de fer obres a la via pública i als parcs del municipi

    Els peons contractats hauran de fer obres a la via pública i als parcs del municipi

Documentació adjunta