Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
divendres, 24 de setembre

Sessions informatives per als qui tenen una idea de negoci i volen saber com crear una empresa

22 de gener de 2014La primera té lloc el divendres 31 de gener. Per assistir-hi cal inscriure's al Servei d'Ocupació i Empresa.

 

El Servei d'Ocupació i Empresa de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans organitza sessions informatives sobre emprenedoria per a aquelles persones que tenen una idea de negoci però que necessiten saber els passos que han de seguir per desenvolupar-la.  Les persones que hi estiguin interessades han d'inscriure's al Servei d'Ocupació i Empresa, mitjançant el telèfon 93.864.53.16, de 9 a 14h i de dilluns a divendres. La primera sessió té lloc el divendres 31 de gener, de 9 a 13h, a l'Espai Jove l'Escorxador. Es preveu fer cinc sessions més com aquesta al llarg de l'any.

 

"Les sessions s'organitzen des d'un punt de vista genèric, per donar resposta a persones emprenedores que tenen una idea però que dubten sobre quins són els passos que han de seguir per transformar-la en un negoci", comenta Joan Segrelles, Tinent d'Alcaldia d'Economia i Règim Intern i regidor d'Indústria i Ocupació. Segrelles afegeix que "seran molt interactives, ja que en funció de les necessitats i dubtes que exposin els assistents es posarà més l'accent en un tema o altre, ja siguin fonts de finançament, plans de viabilitat, formes jurídiques de la futura empresa o qualsevol altra qüestió". Després de la sessió introductòria les persones que vulguin continuar madurant el seu projecte o necessitin informació més detallada podran comptar amb entrevistes individualitzades amb tècnics especialitzats.


Imatges relacionades

  • Palau Avança, el servei d'Ocupació i Empresa, es troba a l'edifici de Promoció Econòmica.

    Palau Avança, el servei d'Ocupació i Empresa, es troba a l'edifici de Promoció Econòmica.