Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol

Palau Avança, nou servei per donar suport a les empreses i els treballadors

4 de febrer de 2014L'Ajuntament ha engegat aquest mes de febrer el nou servei anomenat Palau Avança, Empresa i Ocupació. Amb el nou nom i la nova imatge "es vol transmetre els canvis en el servei que fins ara es coneixia com a DESOC (Servei de Desenvolupament Empresarial i Ocupació)", explica el Tinent d'Alcaldia d'Economia i Règim Intern, Joan Segrelles.

 

Palau Avança, Empresa i Ocupació està ubicat a l'edifici de Promoció Econòmica, al número 88-90 del carrer Folch i Torres. El seu telèfon és el 93.864.53.16. L'horari d'atenció al públic és de 9 a 14h, de dilluns a divendres. També es pot contactar amb Palau Avança mitjançant l'adreça de correu electrònic ocupacioempresa@palauplegamans.cat.

 

Tal i com especifica Segrelles, "Palau Avança actualitza el servei als nous temps que estem vivint, en el que també han canviat les necessitats de les empreses i del món laboral". Així, Palau Avança estructura els seus serveis en dues grans branques: serveis a les persones i a les empreses. D'una banda, es reforça l'orientació professional i l'acompanyament en la recerca de feina, així com la intermediació al mercat de treball. De l'altra, es potencia l'observatori d'empreses, mesures per ajudar l'emprenedoria i donar eines per a la formació i l'assessorament. "Tot plegat s'orienta cap a la col·laboració i el treball en xarxa amb actors públics i privats del nostre entorn", afegeix Segrelles.

 

Palau Avança

 

Serveis a les persones

-          Orientació professional i acompanyament en la recerca de feina

-          Club de la Feina. Recursos per a la recerca de feina.

-          Intermediació en el mercat de treball. Gestió d'ofertes de treball, preselecció de candidats i seguiment posterior.

-          Inserció laboral.

-          Forma't. Promoció de la qualificació professional de les persones en actiu, tant si estan ocupades com si es troben en situació d'atur.

-          Assessora't. Anàlisi del mercat de treball i tria dels sectors als quals pot accedir l'usuari segons les seves característiques i experiència.

-          Informació i assessorament de temes laborals per a diferents col·lectius.

 

Serveis a les empreses

-          Observatori. Prospecció del territori industrial per definir el teixit empresarial, amb un treball conjunt amb altres departaments de l'Ajuntament i altres municipis, dins l'Eix Riera de Caldes.

-          Emprenedoria. Suport a persones interessades en crear una empresa o participar en algun projecte empresarial.

-          Formació i assessorament empresarial.

-          Intermediació laboral. Borsa de treball a disposició de les empreses.


Imatges relacionades

  • Palau Avança organitza cursos vinculats a la recerca de feina, entre altres.

    Palau Avança organitza cursos vinculats a la recerca de feina, entre altres.

  • Palau Avança es troba a l'edifici de Promoció Econòmica, al c. Folch i Torres, 88-90.

    Palau Avança es troba a l'edifici de Promoció Econòmica, al c. Folch i Torres, 88-90.

Enllaços relacionats