Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 19 de setembre

Sessió informativa per explicar els recursos de Palau Avança

5 de febrer de 2014Una desena d'usuaris de Palau Avança, el Servei d'Ocupació i Empresa de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, han acudit avui a una sessió informativa per conèixer quins són els recursos que es posen al seu abast per fomentar la seva ocupabilitat.

 

A partir d'aquestes sessions informatives generals, que es convoquen aproximadament cada dues setmanes, els usuaris poden sol·licitar assessorament específic a les professionals del servei segons les seves prioritats. Per exemple, tres de les persones que han assistit a la sessió d'avui han demant després hora per fer un itinerari personalitzat per millorar les seves competències professionals, és a dir, afinar les tècniques i les estratègies en recerca de feina. També poden sol·licitar assessorament tècnic en altres qüestions, com les relacionades a l'emprenedoria si tenen una idea de negoci i volen saber com donar d'alta l'activitat i altres aspectes relacionats amb la creació d'una empresa.

 

Per obtenir més informació sobre aquests serveis cal adreçar-se a Palau Avança. Es troba a l'edifici de Promoció Econòmica, situat al carrer Folch i Torres, 88-90. El número de telèfon és el 93.864.53.16. L'adreça electrònica és ocupacioempresa@palauplegamans.cat. L'horari d'atenció al públic és de 9 a 14h, de dilluns a divendres.

 

Imatges relacionades

  • La sessió informativa s'ha celebrat a l'Aula TIC de l'edifici de Promoció Econòmica.

    La sessió informativa s'ha celebrat a l'Aula TIC de l'edifici de Promoció Econòmica.

Enllaços relacionats