Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol

Sessió informativa oberta sobre la nova FP Dual, que compagina l'estudi amb un contracte laboral

29 d'abril de 2014La xerrada se celebra dimarts 6 maig, a les 10.00h, a Can Cortès

 

L'Auditori de la Masia de Can Cortès acull el proper dimarts 6 de maig, a les 10 del matí, una sessió inormativa per explicar a la ciutadania en què consisteix la nova Formació Professional Dual (FP Dual). La principal novetat d'aquesta modalitat és el fet que compagina la formació al centre educatiu amb un contracte de treball remunerat o beca salari en una empresa del sector.

 

La sessió informativa està oberta a tothom, independentment de l'edat i de l'experiència professional. No cal fer cap inscripció prèvia. La xerrada anirà a càrrec de Judit Tahull, responsable del projecte FP Dual a l'Institut Ramon Casas i Carbó. En la sessió es tractarà a fons el curs de FP Dual que impartirà aquest centre a partir del curs 2014-2015, que és el de Tècnic/a en gestió administrativa. Malgrat això, les persones que estiguin interessades en formar-se en un altre camp professional poden acudir-hi igualment per conèixer el sistema de la FP Dual i saber l'oferta d'altres centres educatius de poblacions de l'entorn.

 

En principi, la FP Dual reserva el 2n curs a fer l'estada a l'empresa en qüestió amb el contracte esmentat. Així, part de la formació es rep al centre educatiu, mentre que l'altra s'obté a l'empresa en qüestió. La flexibilitat de la FP Dual permet que empresa i institut o centre educatiu acordin els continguts i la distribució de la formació.

 

Les persones interessades en cursar la FP Dual el proper curs han de presentar la sol·licitud per formalitzar la preinscripció del 13 al 23 de maig del 2014, al centre educatiu on volen matricular-se. El proper curs serà el primer en què s'implanta aquesta modalitat formativa a l'Institut Ramon Casas i Carbó. Per fer-ho possible, aquest centre educatiu ha treballat de forma coordinada amb les àrees d'Educació i Ocupació i Empresa de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

 

Diverses de les empreses que s'han compromès amb la FP Dual es troben a Palau-solità i Plegamans o a municipis propers. En aquest sentit, alguns dels empresaris que han trobat interessant participar en aquesta nova modalitat formativa han conegut aquesta opció mitjançant les gestions fetes per Palau Avança, el servei d'Ocupació i Empresa de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, com la sessió informativa que es va celebrar el 18 de febrer d'aquest any.

 

Imatges relacionades

  • L'Institut Ramon Casas i Carbó incorpora la FP Dual a la seva oferta en el curs 2014-2015.

    L'Institut Ramon Casas i Carbó incorpora la FP Dual a la seva oferta en el curs 2014-2015.

Documentació adjunta

Enllaços relacionats