Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol

L'Ajuntament concedeix un préstec a una empresa del municipi

22 de maig de 2014Palau Avança, el servei d'Ocupació i Empresa de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, ha concedit recentment un microcrèdit de 1.000€ a l'empresa del municipi Smart Security SCP, de recent creació, i que es dedica a la instal·lació i comercialització d'equips de seguretat basats en visió artificial.

 

El gerent d'aquesta empresa va acudir la setmana passada a la Casa Consistorial per signar la concessió del microcrèdit amb l'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós. L'Alcaldessa es va mostrar satisfeta pel fet que "l'Ajuntament doni suport als projectes empresarials que es creen al municipi en un moment tan difícil per tirar endavant un negoci".

 

Tal i com va explicar el Tinent d'Alcaldia d'Economia i Règim Intern, Joan Segrelles, al setembre de l'any passat, poc després d'aprovar-se les bases per a la concessió d'aquests préstecs, l'objectiu dels crèdits és "el foment de l'ocupació al municipi i ajudar els emprenedors a iniciar la seva activitat sense necessitat d'aval". La partida que l'Ajuntament va crear per a aquest programa es va dotar amb 10.000€.

 

Palau Avança ofereix serveis a la ciutadania i a les empreses i emprenedors del muncipi, amb l'objectiu principal d'afavorir l'ocupació i l'activitat econòmica. Palau Avança es troba a l'edifici de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, sitaut al número 88-90 del carrer Folch i Torres. El número de telèfon és el 93.864.53.16. L'horari d'atenció al públic és de 9 a 14h, de dilluns a divendres. També es pot contactar amb aquest servei a través de l'adreça electrònica ocupacioempresa@palauplegamans.cat.


Imatges relacionades

  • L'Alcaldessa Teresa Padrós i el gerent de l'empresa Smart Security signen les condicions del préstec.

    L'Alcaldessa Teresa Padrós i el gerent de l'empresa Smart Security signen les condicions del préstec.

Enllaços relacionats