Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
divendres, 30 de juliol

Onze persones reforcen els serveis que presta l'Ajuntament mitjançant un pla d'ocupació

27 de maig de 2014Un total d'onze persones treballen en diverses àrees de l'Ajuntament després d'haver estat contractades mitjançant un pla d'ocupació municipal aprovat pel consistori. Els treballadors i treballadores desenvolupen la seva tasca durant un període de 6 mesos, que és el termini de vigència d'aquest pla d'ocupació. Així, estan contractades per l'Ajuntament des del 15 de maig i fins al 15 de novembre d'enguany, excepte aquells que treballen en algun servei que no està operatiu durant el mes d'agost. Aquests casos finalitzaran la relació laboral d'aquest pla el 15 de desembre.

 

Tal i com establien els requisits per optar a un d'aquests llocs de treball, totes elles són persones que es trobaven sense feina i havien esgotat la prestació d'atur o no tenien dret a percebre cap subsidi. A més, resideixen a la vila amb una antiguitat mínima d'un any i no han participat en cap altre pla d'ocupació durant els dos últims anys.

 

Joan Segrelles, Tinent d'Alcaldia d'Economia i Règim Intern i regidor d'Indústria i Ocupació va manifestar en el moment d'aprovar-se aquest pla que "la finalitat de la convocatòria és prestar serveis a la ciutadania i oferir feina a persones en situació d'atur". El regidor especificava aleshores que "la contractació és de caràcter excepcional i per cobrir necessitats urgents i inajornables, en consonància amb el marc de la normativa actual en matèria de contractació per part de l'administració pública".

 

Els llocs de treball d'aquest pla d'ocupació són els següents:

 

 • 1 plaça d'auxiliar i dinamitzador de la Biblioteca Municipal
 • 1 plaça d'informador de campanyes de salut pública
 • 1 plaça de conserge d'instal·lacions municipals
 • 1 plaça de manteniment d'instal·lacions municipals
 • 1 plaça de peó de brigada de jardineria (reservada per a discapacitats)
 • 1 plaça de peó de brigada de jardineria
 • 2 places d'oficial de paleta
 • 2 places d'oficial de pintura
 • 1 plaça d'oficial d'electricitat

 

Aquests plans d’ocupació es financen amb el pressupost municipal de l'exercici 2014 i amb uns ajuts de suport a l’economia productiva local que atorga la Diputació de Barcelona. Aquesta subvenció prové de la Direcció de Serveis de Concertació Local, mitjançant la línia de suport de finançament dels plans locals d'ocupació, prevista al pla Xarxa de governs locals 2012-2015.


Imatges relacionades

 • Una de les persones contractades, oficial electricista, reparant un dels quadres elèctrics del Camp Municipal de Futbol.

  Una de les persones contractades, oficial electricista, reparant un dels quadres elèctrics del Camp Municipal de Futbol.

 • Sílvia, oficial electricista, treballant en els mòduls que s'instal·len al camp de futbol amb part de l'equip de brigades d'electricitat de l'Ajuntament.

  Sílvia, oficial electricista, treballant en els mòduls que s'instal·len al camp de futbol amb part de l'equip de brigades d'electricitat de l'Ajuntament.

Enllaços relacionats