Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
divendres, 24 de setembre

L'Ajuntament renova el seu suport al Casal de la Gent Gran

23 de juliol de 2014L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i l'Associació del Casal de la Gent Gran del municipi han signat un conveni de col·laboració per a la realització d'activitats d'interès mutu. Aquest pacte inclou una aportació econòmica que satisfà l'Ajuntament de 10.630€. El conveni, que té una durada d'un any, es va signar ahir a la Sala de Plens de la Casa Consistorial. El van signar l'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, i el president de l'associació, Francesc Marsal, acompanyats de la regidora de Gent Gran de l'Ajuntament, Carme Sanz, i d'altres membres de la junta de l'associació.

 

L'Alcaldessa Teresa Padrós destaca la importància de l'activitat del Casal de la Gent Gran per a mantenir la qualitat de vida del col·lectiu: "Fan activitats, per exemple les partides de bingo, -que en realitat és com un taller de memòria-, que potencien la cohesió social i faciliten les accions de compartir i repartir amb els companys". "A més –continua l'Alcaldessa- van molt més enllà de tot això: fan tallers, xerrades i participen en tot el que poden dels diversos esdeveniments que es fan al municipi". La regidora Carme Sanz, subscriu aquestes paraules, afegint que "cada vegada són més actius en l'organització d'esdeveniments" i posa en valor que l'entitat compta amb 535 persones associades. I s'expressa de forma encara més gràfica el president del Casal de la Gent Gran, Francesc Marsal: "Fem una pila de coses i hi ha qüestions que no podem treure, com els balls, que suposen una despesa important per a l'entitat".

 

De fet, amb la signatura del conveni l'associació es compromet a gestionar l'activitat diària del Casal de la Gent Gran, participar en les activitats relacionades amb aquest col·lectiu i organitzar esdeveniments com els balls de saló quinzenals, el ball en línia setmanal, activitats per fomentar la socialització del col·lectiu, viatges i excursions, actes de festivitats com el Carnestoltes, Festa Major, Fira Palau, revetlla de Sant Joan, i Castanyada, entre altres, així com col·laborar en les activitats que realitza l'Ajuntament dirigides a la gent gran, com xerrades o tallers.


Imatges relacionades

  • Francesc Marsal i Teresa Padrós signen el conveni acompanyats de Carme Sanz i un membre del Casal de la Gent Gran.

    Francesc Marsal i Teresa Padrós signen el conveni acompanyats de Carme Sanz i un membre del Casal de la Gent Gran.

  • Taller de la memòria celebrat al Casal de la Gent Gran i organitzat en col·laboració amb Creu Roja.

    Taller de la memòria celebrat al Casal de la Gent Gran i organitzat en col·laboració amb Creu Roja.