Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol

Es poden presentar candidatures als Premis a l'Emprenedoria fins al 10 de setembre

23 de juliol de 2014Les persones interessades en presentar candidatures als Premis a l'Emprenedoria ho poden fer lliurant les sol·licituds i la documentació que es detalla en les bases fins al 10 de setembre. Els Premis a l'Emprenedoria els convoca Palau Avança, el servei d'Ocupació i Empresa de l'Ajuntament. Joan Segrelles, Tinent d'Alcaldia d'Economia i Règim Intern i regidor d'Indústria i Ocupació, va concretar en el moment d'aprovar-se aquesta primera edició del certamen que "els premis es convoquen amb l'objectiu d'impulsar l'emprenedoria com a font d'innovació i de llocs de treball".

 

Les persones interessades en presentar-s'hi poden lliurar les sol·licituds corresponents al Servei d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans (plaça de la Vila, 1) fins al 10 de setembre del 2014. L'horari del registre és de 9 a 14h, de dilluns a divendres, també durant el mes d'agost. Cal presentar les sol·licituds seguint les indicacions de les bases del concurs i aportant tota la documentació que s'hi detalla. L'acte d'entrega dels premis tindrà lloc en la propera edició de Fira Palau.

 

Els Premis a l'Emprenedoria de Palau-solità i Plegamans es convoquen en tres categories:

 • Emprenedors joves
  S'adreça a joves d'entre 18 i 30 anys que hagin desenvolupat una idea, projecte empresarial o de negoci que sigui innovador i que pugui ser materialitzat en un projecte real.
 • Innovació
  Projectes empresarials innovadors respecte a allò existent, prioritzant la creativitat, l'enginy i que presentin potencial de creixement en nínxols d'ocupabilitat.
 • Dones
  Té la intenció d'incentivar projectes d'autoocupació i emprenedoria encapçalats per dones.

En cadascuna de les categories s'atorgarà un primer (2.000€), segon (1.500€) i tercer premi (500€).

 

Els projectes que poden optar als Premis d'Emprenedoria han d'haver-se iniciat o estar en camí d'inici en el període comprès entre l'1 d'abril del 2013 i el 10 de setembre del 2014. Es poden presentar a aquests premis aquelles persones empadronades a Palau-solità i Plegamans que presentin un projecte empresarial de forma individual o col·lectiva. També s'hi pot presentar qualsevol persona física i/o jurídica que tingui seu social a Palau-solità i Plegamans en el marc del territori Eix Riera de Caldes (Santa Perpètua de Mogoda, Polinyà, Sentmenat, la Llagosta i Caldes de Montbui), o que en el seu projecte es denoti una millora del teixit productiu tant local com en l’àmbit de l’Eix Riera de Caldes.


Imatges relacionades

 • Cartell dels premis a l'Emprenedoria.

  Cartell dels premis a l'Emprenedoria.

Documentació adjunta

Enllaços relacionats