Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 20 de setembre

L'Ajuntament lliura els Premis a l'Emprenedoria

7 d'octubre de 2014L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha fet entrega dels primers Premis a l'Emprenedoria, que ha convocat Palau Avança, el servei municipal d'Ocupació i Empresa. L'acte de lliurament dels premis va tenir lloc aquest dissabte a la 33a Fira Palau.

 

Teresa Padrós, Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans; Joan Segrelles, Tinent d'Alcaldia d'Economia i regidor d'Indústria i Ocupació; i Francisco Toledo, president de l'Associació del Polígon Industrial Riera de Caldes, van ser els encarregats de lliurar els premis -1ers, 2ns i 3ers, respectivament- en les tres categories: Emprenedors joves, Innovació i Dones. En cadascuna d'aquestes modalitats el primer premi està dotat amb 2.000€; el segon, amb 1.500€; i el tercer, amb 500€. Van quedar deserts, però, el 2n i el 3r premi de la categoria Emprenedors joves.

 

Teresa Padrós va agrair la participació de les persones i empreses que han presentat candidatures i va lloar la seva empenta per tirar endavant projectes. El regidor Joan Segrelles va felicitar els i les representants de les empreses premiades i va destacar que "els emprenedors són un exemple a seguir, per la seva capacitat de superació, la seva iniciativa i el fet de saber reinventar-se en temps de crisi". I és en aquesta època de dificultats quan, segons Segrelles, "l'autoocupació és, de fet, una de les poques sortides a l'atur". El regidor va recordar que aquesta crisi "ha colpejat sense pietat, a treballadors, treballadores i empreses" i que "les institucions han d'apaivagar les seves conseqüències". Així, amb aquests premis, "l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, conscient de l'obligació que li pertoca, ha volgut aportar el seu gra de sorra instituint una recompensa a persones que han decidit obrir la via de l'emprenedoria", va afegir Segrelles.

 

Les empreses que han obtingut guardó en aquests primers Premis a l'Emprenedoria són les següents:

 

 

Premis a l'Emprenedoria

Innovació

Joves

Dones

1r premi

Barcelona Zero Límits

Centre de suport familiar la Formigueta

 Kolam Coaching

2n premi

Smart Security

---

 MGP Box

3r premi

Revista 'Escola de tots'

---

 El salero de Ester


Imatges relacionades

  • Representants de les empreses premiades, amb Padrós, Segrelles, Toledo i tècniques de Palau Avança.

    Representants de les empreses premiades, amb Padrós, Segrelles, Toledo i tècniques de Palau Avança.

Enllaços relacionats