Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol

Primera reunió del Comitè Executiu de l’Associació Riera de Caldes

20 d'octubre de 2014L'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, ha participat en la primera reunió del Comitè Executiu de l’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes, després de la seva constitució el juny passat. La reunió, en la que van trobar-se batlles i representants del sis municipis que formen l'associació, va tenir lloc el 16 d'octubre a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda.

 

Els representants dels sis municipis associats (Caldes de Montbui, Sentmenat, Polinyà, Palau-solità i Plegamans, la Llagosta i Santa Perpètua de Mogoda) a més de concretar aspectes propis del funcionament i l’operativitat de l’entitat, van acordar reforçar la cooperació municipal per donar continuïtat i garantir l’èxit dels projectes actuals en els que ja s'hi treballa: emprenedors, logística, vehicle elèctric, internacionalització i polígons industrials. L’associació està presidida actualment per l’Alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, Isabel Garcia.

 

El Comitè Executiu va decidir, a més, posar un especial èmfasi en aspectes tan importants com la necessitat d’harmonitzar la formació professional i ocupacional amb les necessitats d’ocupació que tenen les empreses de l'Eix  Riera de Caldes, de tal manera que s’estableixi una relació directa entre oferta i demanda d’ocupació. Per assolir aquest objectiu es va acordar iniciar un procés de relació i intercanvi d’opinions amb tots els agents socials, públics i privats, que intervenen en el territori per conèixer les necessitats i dissenyar un nou marc formatiu i de relació amb el sector productiu que compti amb la implicació de totes les parts. Tot aquest procés tindrà per objectiu concretar una proposta de nou mapa de Formació Professional en el conjunt de municipis de l'Eix Riera de Caldes.

 

El Comitè Executiu també va decidir continuar treballant en els programes que tracten les potencialitats industrials de l’Eix de la Riera de Caldes, i del sector logístic i de la distribució com un dels que té més capacitat motora en el nostre territori per impulsar l’activitat econòmica i la creació d'ocupació.


Imatges relacionades

  • Comitè Executiu de l'Associació Eix Riera de Caldes. Reunió celebrada a l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda.

    Comitè Executiu de l'Associació Eix Riera de Caldes. Reunió celebrada a l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda.

Enllaços relacionats