Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimecres, 4 d'agost

Un total de 13 empreses de la vila aprofiten el curs de gestió financera i negociació bancària

21 d'octubre de 2014Aquest matí ha tingut lloc a l'Auditori de la Masia de Can Cortès la primera sessió del curs gratuït sobre gestió financera i negociació bancària que organitza Palau Avança, el Servei d'Ocupació i Empresa de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. El curs és gratuït per a les empreses del municipi que s'hi han inscrit, si bé l'Ajuntament es fa càrrec del cost, comptant amb una subvenció atorgada per la Diputació de Barcelona.

 

En aquesta primera sessió hi han acudit representants de 13 empreses del municipi, xifra que queda a prop del límit de places disponibles, 15 en total. És un curs que combina coneixements teòrics amb situacions pràctiques. Es completa amb dues sessions de 4 hores cadascuna. La segona i última jornada té lloc aquest proper dijous, 23 d'octubre. Les classes, amb situacions pràctiques i enfocades als condicionants actuals de les finances i la negociació bancària, són impartides per dos professionals amb una àmplia experiència en el sector bancari. Es tracta de Miquel Sacristán, que ha estat director de banca comercial, i Carles Fontanella, qui ha exercit de director de banca financera i d'assessor de l'Institut Català de Finances (ICF).

 

El curs s'adreça a representants de petites i mitjanes empreses, emprenedors i comerciants de la vila que volen aprendre a autogestionar el seu pla financer i que ja tenen una base amb nocions bàsiques en la comptabilitat pròpia del negoci. Es tracten tècniques de negociació amb la banca i les garanties i compensacions habituals que demanen els bancs. D'altra banda, s'expliquen quines fonts de finançament alternatives existeixen i com funciona l'economia cooperativa. Tot plegat, amb l'objectiu de facilitar l'èxit en la negociació directa amb la banca o altres entitats de finançament alternatives.


Imatges relacionades

  • Primera sessió del curs de gestió financera i negociació bancària, organitzat per Palau Avança.

    Primera sessió del curs de gestió financera i negociació bancària, organitzat per Palau Avança.

Enllaços relacionats